-
Offf Nadia :smile308: imi pare foarte rau ce s-a intamplat
Eu am lipsit vreo 3 zile,am fost la parinti,acum am deschis forumul si nu stiam de nu se mai vede tickerul tau,nu stiam ce s-a intamplat:smile18:
Am citit toate paginile pana aici si pe cuvantul meu ca am lacrimi,imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.
Trebuie sa intelegi ca asa a vrut bunul Allah.El ne da copii,tot El ni-i ia de langa noi.Asa a fost sa fie.Si Allah stie de ce s-a intamplat asa.Nu trebuie sa judecam
Trebuie sa luptati in continuare,sa va rugati si sa fiti unul langa celalalt.
Sunteti tineri,sanatosi si va iubiti.Asta e cel mai important.Veti avea o multime de copii:cup1: in shaa Allah, frumosi,destepti si religiosi.
Iti promit ca am sa ma rog pentru tine si Allah mi-e martor
Nu dispera,totul va fi bine in shaa Allah
Ai multa grija de tine,te rog mult
Te pup si sanatate multa :smile26:
-
: O Nadia i-mi pare rau ce ti s-a intamplat.Nu-ti face griji ALLAH poate face tot.Roagate si ai incredere in ALLAH.
Cumnata mea 10 ani in sir pierdea toate sarcinile.Medicii i-au spus sa se fereasca sa nu mai ramana gravida ca este exclus sa poata da nastere unui copil cu asa uter distrus.Ea a lasat in baza CELUI PREAINALT si iata ca dupa zece ani a nascut un bebe sanatos si frumos.Acum are un an si jumatate.
Sti mai mult mi-e teama ca peste ceva timp te vei plange ca nu dovedesti cu gradinita ta de copii.:sleep_2: