Assalamu alaykum
Ana,detii filmele astea? M-ai facut curioasa cu Arrisala ;)
Printable View
Assalamu alaykum
Ana,detii filmele astea? M-ai facut curioasa cu Arrisala ;)
Asalamu aleikom w rahmatullah
Filmul the message (1976)se poate descarca de pe net in sha Allah.Da-mi un pm cu idul tau Ym saira daca vrei mai multe detalii.
As salamu alaikum!
Interesante titluri de filme fetelor, m-ati facut curioasa.:D De multi ani insa caut un film si nu l-am gasit niciunde, nici macara la cinematografe nu a fost, cu toate ca a fost premiat la Cannes, poate il stiti " Domnul Ibrahim si florile Coranului" de/si cu Omar Sharif stiu ca e in italiana. Merita vazut? Nu stiti cumva de unde as putea sa fac rost de el?
Daca va intereseaza filme arabe (egiptene) va pot spune, am o gramada si teatru egiptean. O sa-l intreb pe sotul meu de site-ul de unde le downloadeaza, daca vreti.
Ma3a al salama!:smile06: :smile01:
Simona,parca sa zic ca mi-a cazut la un moment dat in mana cartea "Domnul Ibrahim si florile Coranului"...nu-mi amintesc insa exact.Acum,mentionand tu de filmul omonim,am zis sa-l caut si l-am gasit pe dc++,acum il descarc.Daca vrei cauta-l si tu sau trimite-mi un pm cu adresa id-ul tau si inshaAllah dupa ce il descarc ti-l dau si tie pe ymess.
P.S: E in franceza,cum l-am gasit eu...
Multumesc mult Saira.:smile06: L-am cautat si eu pe dc++ si l-am gasit in sfarsit Alhamdulilah, l-am mai cautat pe dc dar nu l-am gasit pana acum, trebuie sa am rabdare insa se incarca in 8 ore.:( Tot in franceza e, dar nu e problema. Bine ca l-am gasit:)
Salam!
fetelor spuneti-mi si mie numele filmului in lb engleza sa il caut si eu inshAllah