Cele 5 reguli pentru a fi fericit!
1. Free Your Heart From Hate = FORGIVE.
2.Free Yuor Mind From Worries=Never Happens.
3.Live Simply and appriciate what u Have.
4.Give More
5. Expect Less!
salam allaikum surioare dragi
:smile01: Mi'am luat inima'n dinti si am hotarat sa vb despre problema mea,sper sa gasesc ceva sfaturi la voi.
Pentru inceput as vrea sa multumesc celor care m'au ajutat atunci cand am intrebat despe casatorie.:smile06:
TRebuia sa ma casatoresc in martie anul acesta,dar nu s'a mai intamplat asta pentru ca prietenul meu nu a mai venit in tara .Acum sunt fericita ca este aici,il iubesc foarte mult si vrem sa ne casatorim.Odata cu el mi'a adus si unele vesti nu prea placute drept sa spun.Acolo au incercat sa ii gasesca o sotie,familia lui (el traieste in Anglia cu parintii,are 30 de ani ,parintii au emigrat din pakistan).el nu a acceptat sa se casatoreasca spunand ca are deja pe cineva.Fratele lui nu este de acord cu aceasta posiblia casatorie,pentru ca are o conceptie foarte proasta despre est europeni,din cauza asta el si fratele lui nu se inteleg si au mereu certuri din cauza mea .Familia lui i'a spus sa vina aici sa ne cunoastem intai, si mai apoi sa hotaram daca e bine sau nu sa ne casatorim.Am fost si sunt de acord doar ca o sa ne fie greu.(am uitat sa precizez ca relatia pe care am avut'o de 4 ani cu el a fost una virtuala exculzand telefoanele de 3-4 ore pe zi )
El v'a pleca luna aceasta inapoi in Anglia sa spuna familiei ca nu si'a schimbat alegerea.
Imi este greu si v'a fi foarte greu pana se va intoarce,pentru ca acum traim in pacat dar in acelasi timp nu vreau sa faca alegerea asta fara consimtamantul tatalui lui.deci trebuie sa mai asteptam pana se va intoarce sa merge la moschee pentru casatorie .Am ales sa citesc Quraan'ul tot acest timp ca el v'a fi plecat.Inshallah totul v'a fi bine si in curand si casatoriti .
Sper ca nu v'am plictisit !Aveam nevoie sa vb cu cineva despre asta .Sper sa ma'ntelegeti . multumesc:) :smile01: