Originally Posted by alba
Nu stiam daca vizitez acest site voi fi navoita sa vad cu inversunare cum se ataca crestinii!De ce nu incercati sa va aparati religia voastra si doar incercati sa aratati ceea ce este rau in alta?Sa presupunem ca eu nu sunt nici crestina si nici musulmana,de exeplmu Budista?La fel in spunei si despre acesta religie?Totusi nu uitati care a fost prima religie si de unde s-a inspirat Muhhamad?V-am sus caci eu am citit Coranul si nu pot sa-mi explic cum de stia Muhammad atitea lucruri care se afla in Biblie?
El sustine caci singura religie adevarata e Islamul!dar cum se explica surele unde este pomenit Noe ,Avraam,ISUS?
si altii?
Prima a fost religia iudaica, deci de unde si pana conform celor spuse de tine sa trag concluzia ca, crestinismul e religia adevarata?sa inteleg ca si voi tot de la evrei ati copiat totul?
sa fim seriosi ,tre sa recunoasteti caci fara crestinism religia voaste ar fi fost pe jumatate,adika neimplinita,fara trecut,caci trecutul l-ai preluat din Biblie!
uite ca nici aici nu ai dreptate ca daca o luam matematic: crestinismul ar fi fost jumatate fara evrei, si islamul jumatate din crestinism, deci ar fi fost o patrime :36_1_21: asta bineinteles dupa regula ta, ca pentru noi islamul e un intreg alhamdulillah.
Nu-mi pot explica un lucru ,am citit caci Coranul i-a fost revelat profetului prin ingerul Gabriel,adica cuvintul lui Dumnezeu!Si de ce iar trebui lui Dumnexeu sa preia Idei din ceea ce a fost revelat anterior(religiei crestine)?Sa nu uitam caci toti avem o istorie pe care trebuie sa ne bazam,dar sunt de parerea caci mut profel a preluat de la evrei, ceea ce nu poate fi considerat 'cuvintul lui D-zeu"!
pai ori a preluat din crestinism, ori de la evrei? deja m-ai bagat in ceata. si biblia e compusa din vechiul si noul testament, sa inteleg ca tu esti crestina numai pe jumatate, ca nu prea crezi in vechiul testament
Sa am iertare daca vorbesc aiurea,poate nu stiu prea multe dar sper sa invat multe da la oameni care stiu ce vorbesc cu adevarat!Nimeni nu se naste invatat,si nu-i o rusine daca nu cunosti ceva,eu sper sa invat ceva bun dela voi!Va multumesc pentru rabdare si intelegere!:o