alhamdulillah...
am ramas fara cuvinte... tot ce pot spune este sa faci foarte mult du'a si istikhara, sa intrebi un imam cum au spus si fetele mai sus.
insha Allah, Allah sa-ti faca calea usoara si sa aibe grija de tine.
Printable View
alhamdulillah...
am ramas fara cuvinte... tot ce pot spune este sa faci foarte mult du'a si istikhara, sa intrebi un imam cum au spus si fetele mai sus.
insha Allah, Allah sa-ti faca calea usoara si sa aibe grija de tine.
Pot sa raspund, sau nu mai e de actualitate?:scenic:
ALHAMDULILLAH RABBY AL-ALAMIIN PENTRU SOTUL MEU!!!!!
Uite, nu intamplator am inceput cu el, ptr ca dc eram in locul lui (de multe ori, nu mereu:D) cred ca-mi luam alta si fugeam mancand pamantul:D.
Dar asta spun acum, in aceasta stare in care alhamdulillah am sot, traieste, ba mai mult, imi mai si suporta toanele:D.
Nu cred ca va putea vreodata vreo femeie sa-ti raspunda concret, lipsita de emotii, sentimente, felul de a fi, "pertinsa" stabilitate sau pretinsele sale "proprietati"...la o situatie ipotetica ca cea pe care o propui.
Poate ca acum , cand stau pe scaunul meu, alhamdulillah, super comfortabil imi vine sa-mi dau cu parerea ce-as face, dar fereasca ALLAH, FEREASCA ALLAH, FEREASCA ALLAH sa fii pusa in fata unei asemenea situatii, sa ai oricare din aceste trei variante si sa ai de luat o decizie. Pentru tine, pentru viitorul tau, pentru prezentul cpiilor tai sau pentru viitorul lor, al vostru.
Inshaa ALLAH sa ne ajute Bunul ALLAH ca ceea ce facem in viata, hotararile pe care le urmam, schimbarile din vietile noastre sa fie filtrate si refiltrate prin toate micile si marile halal-uri si haram-uri ale religiei noastre.
salam aleikum.....sa muncesc ca sa am bani....si sa-mi caut un sot tanar si harnik ....fara alte neveste//