Conform spuselor voastre o femeie trebuie sa se dedice familiei, cresterii copiilor si educarea lor, lasand la o parte perspectiva carierei. Eu una nu sunt de acord cu voi insa nu cred ca in aceasta chestiune exista un raspuns corect sau gresit, totul e relativ si depinde de persoana.
Din ce ati scris voi , rezulta ca o sotie trebuie sa fie casnica pt a se ocupa cum trebuie de copii, insa e foarte clar ca baietii vor avea de castigat pt ca probabil veti dori ca si fetele voastre sa va preia "metoda". Asa ca eu imi voi creste baiatul cu speranta ca intr-o zi va deveni doctor, va fi foarte bun in ceea ce va face. Imi voi creste si fata pt a deveni ce??? Ce sunt eu???Dar fata nu are capacitati intelectuale pt a servi societatii???Chiar trebuie sa ne gandim doar la familia noastra?De ce sa ne mai trimitem fetele la facultate daca tot nu vor profesa. Si nu ma contraziceti la faza asta pt ca e probata de mine, ce inveti in facultate e una, practica e cu totul si cu totul alta.
Daca doar barbatii ar lucra si femeile ar fi casnice am ajunge sa traim din nou intr-o lume a barbatilor , pe care slava domnului am reusit sa o invingem. E destul de usor sa ne uitam putin in istorie si sa vedem ca metoda : barbatul -"provider" si sotia -"casnica" nu a fost un succes. Multe femei au plans considerandu-se sclave si reclamand lipsa de drepturi. Ca pana la urma de independenta financiara pt femei nu poate fi vorba.
Ar mai fi ceva .Nu inteleg de ce sustineti ca sotia isi neglijeaza familia daca lucreaza???
Cum a spus si Amal exista slujbe part-time (4 ore) f bine platite pt branduri straine si in multe cazuri poti lucra doar in night shift .Asa ca 4 ore pe zi singur nu cred ca va suferi educatia copilului ce va trebui sa o primeasca.
Si ma uit la mine la servici , fetele sunt mult dar mult mai eficiente decat baietii , sunt ambitioase si orientate catre rezultate. De baieti NO COMMENT.............
Poate o sa va supere postarea mea si multe dintre voi va veti simti jignite insa e ceea ce cred si e si adecvat perfect la realitatea vremii .