Originally Posted by dunia
cand am scris ce am scris nu am vb degeaba. am experienta cu copii de diferite religii, hindusi, musulmani, crestini si nu doar in romania ci si in germania, austria, anglia deci nu spun vorbe goale
nu am de gand sa ma contrazic cu tine... eu ti-am zis: niciodata nu ma primit nici macar o palma, si nu am acuma nici o atitudine agresiva.. crezi ce vrei in definitiv...
Insha Allah sa vorbesti tot asa cand ai copiii tai:smile18:
cand o sa am eu copii insha allah, promit lui dumnezeu ca o sa le dau tot ce pot eu, o sa port cu cum consider eu ca e mai bine.. in definitiv nu priveste pe nimeni cum imi oi crste viitori copii.
noi aici vb in general, de cum ar fi o educatie.... daca e sau nu bine cu violenta atat fizica cat si verbala...
stii sunt unii copii la care degeaba le spui
si nu vorbesc de lovit sa dai ca intrun animal o mica palma asa usoara nu strica
sau sa il pedepsesti sa il pui la colt cateva minute
explicatiile nu ajuta de multe ori degeaba ajungi sa te targuiesti cu copilul
eu spun asta din experienta nu din dragul de a ma contrazice
si sa stii ca de atatia ani eu nu am dat in nici un copil niciodata din cei cu care am lucrat
pai normal ca nu ai tins nici unul, ca alfel a2a zi nu mai aveai job...
asta din cauza ca nu sunt ai mei si nu e treaba mea
insa sa stii ca uneori fara nu se poate, depinde si de copil
ca fara nu se poate, e parerea ta personala... eu am vazut N cazuri unde s0a putut si fara...
pur si simplu nu inteleg cum un om matur nu poate sa se impuna in fata unui copil altfel decat cu bataia?!?!?!
oricum nu are rost sa ne contrazicem...
fiecare are ideile lui si poate stilul lui de viata....
ca sa nu mai vorbim ca dpdv islamic este pacat sa ii "atingi"....