Impotriva falselor si denigratoarelor carti numite "Coran"
Biismillah Ar-Rahman Ar-Rahiim
Nu stiu cum sa incep, nici nu stiu cum sa descriu tristetea neputintei care ma framanta acum, dar si dorinta de a iesi cu totii din aceasta pasivitate care a cuprins comunitatea noastra.
As dori sa va aduc la cunostinta ca doresc sa initiez o "campanie" pentru strangerea de semnaturi din partea tuturor musulmanilor din Ro in vederea retragerii de pe piata din Romania a Coranelor publicate de diversi traducatori, care denigreaza islamul, pe profetul Muhammad *salat* si care incalca grav doctrina islamica; de aceea ma adresez fiecaruia dintre voi pentru a participa cu totii si toate fundatiile islamice din Ro la o actiune comuna.
Nu stiu nici ce trebuie facut, dar stiu ca este inadmisibil ca noi sa stam cu mainile in san.
Oamenii habar nu au de islam si cand sunt curiosi sa afle dau peste cine stie ce aberatii.
In timpul asta noi stam si mancam la mese, facem petreceri, inatalniri si ne laudam ca suntem dintre cei mai buni.
La Tv apar tot felul de imagini "nevinovate", bancuri "cu iz blasfemiator" samd...iar noi?????????
Unde este Ummah?
Unde este datoria noastra si gandul ca vom da socoteala in Ziua de Apoi?
Va rog, daca aveti orice idee si orice credeti ca ar trebui sa facem, trebuie sa oprim jignirile si mizeriile care se spun despre islam si despre profet *salat* , nu uitati ca el *salat* nu s-a dat niciodata la o parte pentru ca noi sa putem astazi tine in mana Coranul, pentru ca noi astazi sa stim ce este islamul.Si cat a suferit....