Un sfat....un sprijin.....consiliere
Salam Aleykum, am descoperit site-ul dvs este deosebit de interesant, emana atata caldura si abunda in informatii, inshaAllah fie ca Allah sa va rasplateasca pe toti pentru eforturile depuse ...Am insa o problema pe care doresc sa o discut aici si inshaAllah poate voi gasi un raspuns sau o indrumare:
Sunt casatorita si am un copil, din pacate sotul meu a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare si numai cu voia lui Allah si prin rugaciune inshaAllah se va produce vreo minune care sa schimbe situatia, insa , noi traim in Romania, copilul nostru primeste educatie aici, daca authu biAllahi min saitan a ragim, se va intampla ceva cu sotul meu , numai Allah stie ce e scris si ce este in sufletele noastre insa eu vreau sa stiu care va fi oare atitudinea familiei sale noi ne intelegem bine am 4 cumnate si 2 cumnati din partea sotului, insa ce prevede legea Islamica si ce se va intampla in acest caz cu mine si copilul meu?poate cineva sa ma lamureasca?Va multumesc anticipat si .....Baraka Allahu fiikum!