salam aleikom!
-nu stiu sigur daca acest subiect se potriveste aici la ,,moda,, insa o sa-l scriu si daac voi considerati ca ar avea locul mai potrivit la ,,medicina ,,de ex. il puteti muta linistite.
=dragelor eu nu mai suport puful de pe fata (sau perisorul...).am vazut cateva fete si femei care nu aveau nici un fir si ...mi-as dori sa scap si eu de firisoarele astea care le vad inestetice.
-nu mi se pare potrivita decolorarea pt ca am un ten mai inchis si cred ca as arata ca naiba.
-eu cred foarte mult ca trebuie sa existe mai ales in tarile arabe,fel si fel de chestii pt rezolvarea acestei,,probleme,,.
-eu m-am epilat de...3 x pe fata cu ,,zahar,,.dupa fiecare epilat eram asa de incantata...dar cand incepea sa creasca...imi pierea toata incantarea .
-faza e ca dupa ce imi crestea la loc...aveam impresia ca firul e mai aspru si mai inchis la culoare.
-am tot cautat in fel si fel de reviste o ,,solutie miraculoasa,, dar ..am obosit cautand si am lasat-o balta.
- stiu ca treaba asta poate avea si cauze medicale ,adica poate fi de la o dereglare hormonala,dar totusi daca ar fi o crema sau o pudra sau...ceva care sa ,,curete,,acest puf ,multe femei ar fi mai multumite de aspectul lor ...printre care m-as numara si eu:)
- voi stiti ,,un secret,, pt ca fata sa nu mai aive pic de puf pe ea???
-folositi ceva care va multumeste???
- a-ti auzit de ceva anume din tarile arabe???