Felicitari pentru subiect!
Nici eu nu am aflat inca raspunsul dar e clar ca nsite norme elementare de comportament tre' sa ii invatam, dar stii ce am observat? Ma chinui cu cerul si cu pamantul cum se spune sa o invat pe fii-mea cea mare sa spuna la magazin unde mergem frecvent: multumesc, buna ziua, la revedere... chestii din astea sau nu, multumesc caci frecvent i se ofera cate un dulce.... Eu imi concentrez eforturile asupra ei ca e mai mare, ea se baga in fusta mea si nu spune nimic, insa cea mica careia nu i-am cerut niciodata o face:confused: .
Asta una si alta chestie care am observat-o: cu cat o percepe ca o obligatie cu atat nu o face. Dar daca ii place o chestie... o face la nesfarsit.; si atunci ne intorcem la puterea exemplului.
Eu zilele trecute l-am lovit din gresala pe sotul meu si cred destul de tare; chiar imi parea f rau si i-am spus de multe ori iarta-ma te rog! te mai doare? si l-am atins asa matern pe par...
Te rog sa ma crezi ca azi toata ziua asa i-a facut sora-si pentru orice prostie: iarta-ma te rog, si o mangaia, te mai doare? desi pana acum putea sa isi rupa sora-sa si mainile ca nu se clintea.