"America" vazuta de musulmani
As vrea ca persoanele musulmane de pe acest site sa-si scrie propria opinie referitoare la interventia Americii in tarile arabe.
Studiez foarte multa istorie americana semestrul asta si mereu ma izbesc de conflictul America - tarile arabe. Gasesc tot felul de expliactii insa m-ar interesa si parerea unor oameni care nu sunt istorici.
Chiar nu mai poate suporta cetateanul american din California lipsa drepturilor si oprimarea arabilor in propria lor tara????Sau doar aceasta afacere miroase doar a petrol???
Ce credeti de politica interventionista a Americii????
Democratia se castiga prin forte proprii si nu impusa de altii.
Quote:
Originally Posted by Ishtar
Nu,Nazirah,nu miroase numai a petrol,ci si a paranoia religioasa a lui "mister Tufish"!!!
Da' acu' ,poate ne spui si tu,colegii tai americani ce parere au?Ca par sa fie tot mai multi care se dezmeticesc!Sau nu?
Nu am colegi americani , singurii americani cu care am contact sunt clientii firmei ,pt ca lucrez exclusiv pt ei insa nu pot sa-i intreb despre asta .
Colegii mei pasionati de istorie si care si-ar dori sa scrie licentze pe o tema de genul interventia americana in Golf ezita pt ca acum opinia unui istoric asupra acestui fapt trebuie sa fie : compasiunea Americii pt popoarele care au nevoie de ajutor.
Din cate stiu eu planul lor e : "renewal" in Irak(refacere) suna destul de ambitios si altruist , e o atitudine crestineasca (america mizeaza mult pe misiunea crestina) fata de un popor care are nevoie de ajutor pt a rezista si a se putea dezvolta.
Asa isi legitimeaza ei prezenta acolo, interesul pt cetateanul irakian asuprit de religie si regimuri politice aflat intr-o situatie de criza.
Iesirea din criza si implementarea democratiei de tip american cred ca fac parte din planul lor. Si daca nu o fac ei , atunci cine???
Eu cred ca americanii de rand nu sunt interesati f tare de prezenta soldatilor americani in Irak. Toata aceasta afacere le-ar putea aduce petrol, deci bani, deci o buna stare la care ei viseaza.De fapt ei sunt obisnuiti sa traiasca bine. Sa nu uitam ca un cetatean american e persoana care daca gandeste o face pt asi aminti ca trebuie sa manance si apoi poate ca mai gandeste si alte lucruri.( locul 1 la obezitate pe glob)
Adevarul din 11 septembrie
http://www.adevarul911.blogspot.com/
ESTE TIMPUL CA SI POPORUL ROMAN SA AFLE ADEVARUL DESPRE POLITICA AMERICANA, IAR ROMANIA, DACA SE POATE, SA IASA DIN ALIANTA NEFASTA CU STATELE UNITE. ALTFEL VOM SUPORTA SI NOI LOVITURILE DE RASPUNS ALE IRANULUI SI ALIATILOR LUI, FIINDCA AVEM MILITARI AMERICANI STATIONATI IN ROMANIA.
http://www.adevarul911.blogspot.com/
America vazuta de musulmani
assalamtic tuturor,vroiam sa va spun o storie care am auzit-o acum nu demult ,poate ca o stiţi daca ceva corectaţi-mă:intr-un parc din America un cīne de rasa pid bul,daca nu ma gresesc a atacat o fetita mica si un trecator a sarit īn ajutor ,sa luptat cu catel pina nu l-a omorīt ,in timpil acesta poliţia americana urmarea acesta situatie si cind se terminase tot sau apropiat de acel om sii spun :
-oooooo!mīne o sa apara in toate ziarele asa:un barbat din ştate a salvat o fetita di gura unui cīne.
la care el raspunde:
-eu nu sint din u.s.a
-bine, mine o sa apara asa:un american in vizita in New York a salvat o fetita.
-eu nu sint american si nu sint in vizita,eu sint din Arabia Saudita .
A doua zi toate ziarele scriu:
un atentat teroristic asupra unui nevinovat cine de un saudit!!!!!
sper ca va placut ,uite asa america gindeste .:p ,nimeni ca ei toti slujitori ,dar nimeni nu vrea sa observe...
va pup ,assalam !:smile01: :smile01: :smile01:
America vazuta de musulmani
nu sint convinsa e banc sau din viata neau spusa si noua la lectii era acolo vorba de america si mam gindit sa ma impartas si cu voi,poate a mai gresit ca nam memorat-o 100%