In numele lui Allah cel Milostiv, Indurator !
Am citit mesajele pe care le-ati scris si nu am cuvinte de multumire.
Multumirea mea, desi v-o daruiesc cu toata dragostea, este nesemnificativa fata de multumirea lui Allah Preainaltul.
Eu asta va doresc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, dar si celorlalti : Allah Atoatestiutorul sa va rasplateasca rugaciunile si sa va ofere unul dintre cele mai inalte locuri din Paradis. Amin.
:give_rose: :give_rose: :give_rose:
Cu sufletul inca in Pelerinaj, in spital am recitit fapte din viata profetului Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !). Am recitit, de asemenea, despre batalia de la Uhud, al carui loc l-am vizitat cu fratii si surorile care au fost in Pelerinaj...
Nu pot uita cum, pe muntele Arcasilor am plans cu totii cand domnul Cherim Enghin ne-a relatat despre faptul ca o femeie l-a aparat pe Profet (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !)...
Sa fiti binecuvantate, surioare dragi, si nu uitati ca aveti in mine oricand in sha Allah un aparator. Orice aveti nevoie in sha Allah sa-mi spuneti.
Sa fiti mereu la fel de mandre ca sunteti femei musulmane, mamele copiilor care au alcatuit si vor alcatui Marea Ummah.
Asa cum spunea profetul Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !), Paradisul se afla sub picioarele voastre.
Cu toata dragostea intru Allah Preainaltul :give_rose:
Fratele Abdul Rahman.