Lumina sfanta de la Ierusalim
Assalamou alaykoum wa barakatouhu wa rahmatuLlahi :)
Nu stiu daca incadrez bine acest nou subiect la aceasta rubrica-Islamul si Crestinismul-insa am o nevoie de ajutorul ambelor "tabere"...atat cea a crestinilor,dar mai ales cea a musulmanilor.
La catva timp dupa convertirea mea am avut o discutie cu privire la Iisus (as) in care am fost intrebata de catre un crestin de existenta lumninii sfinte de la Ierusalim....cum se explica ea in noaptea de Pasti din moment ce Iisus nu ar fi fiul lui Allah???sincera sa fiu nu prea am stiut ce sa spun......v-as fi recunoascatoare daca m-ati ajuta in vreun fel.
Salam :smile01:
Re: Lumina sfanta de la Ierusalim
eu cred ca muslimii care stiu ar trebuie sa dea o explicatie pt lumina sfanta pt ca eu sunt muslima si nu pot sa inteleg cum poate fi un miracol de la Allah pt crestini daca islamul este credinta adevarata..
Re: Lumina sfanta de la Ierusalim
Salam aleikum wr wb
Si eu vreau sa aflu explicatia..o sa caut poate o voi gasi inshallah..mai ales ca acum vine pastele si ar fi bine sa stiu sa explic crestinilor.
Referitor la despicarea lunii, imi puteti spune despre ce este vorba? Efectiv s-a rupt in doua si s-a 'lipit' la loc? Astronautii au dovedit asta?