Sper sa nu deranjez pe nimeni :D , dar sunt foarte curioasa sa vad din ce orashe din romania suntetzi(daca mai suntetzi in romania), pt. ca pana in momentul asta nushtiu daca exista cineva din orashul meu.
app eu sunt din iashi :)
Printable View
Sper sa nu deranjez pe nimeni :D , dar sunt foarte curioasa sa vad din ce orashe din romania suntetzi(daca mai suntetzi in romania), pt. ca pana in momentul asta nushtiu daca exista cineva din orashul meu.
app eu sunt din iashi :)
:salam:
:beberon: Eu sunt din Craiova :beberon:
eu sunt din botosani
.................................................. ....
*** Eu sunt din Nisporeni ( Republica Moldova :D asa ca nu va uitati pe harta Romaniei :D ) ***
eu stau in bucuresti...cu ocazia asta ne gasim ;)................................................ ..........
eu sunt din bucuresti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
salamu aleikom wa rahmatulah
-din timisoara sunt dar locuiesc in jordania
:salam: din pacate, din bucuresti :mad: :smile308: :smile308: :smile308: (deocamdata;) )
E foarte buna ideea. Eu sunt din Cluj-Napoca. Mi-ar placea tare mult sa mai fie cineva din acelasi oras cu mine. :)
La mine se vede sub avatar :D. (sunt nascuta aici)
Rog pe cei din Bucuresti sa ma contacteze. Tare as vrea sa ne vedem.
E foarte dragutz subiectul................
~~~~~ Eu sunt din Bacau ~~~~~
As salam wa alecum wa rahmatulah wa barakatuhu!eu sunt din dambovita
eu sunt din petrosani, dar sunt studenta in cluj :D
super tare !! ma bucur mult ca vi-a plakut ideaa :) dar inka nu vad pe nimeni din iashi , uoff!! :) cel mai tare mi-ar fi plakut sa fiu din bucureshti, poate asha mai cunoshteam shi eu pe cineva :P
eu sunt din bucuresti dar de 8 ani locuiesc in londra
londra:999: , ce lux!ce mi-as dori sa fiu si eu acolo :(
eu sunt din satu mare ,in curand in cluj
Assalmeu alecom,sunt din PLoiesti :999: si sunt de 18 in Tunisia!
wawwwwwww/////.........super idee dragelor!
GABITA ......suphanallah, si eu sunt tot din Ploiesti dar de 10 ani in Bucuresti........
Aisha sa stii ca nu sunt eu fata despre care vorbesti.Eu sunt Nicoleta si nu sunt musulmana( InshAllah poate in curand voi fi si eu o surioara de-a voastra) ...sunt crestin-ortodoxa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
P.S : Mi-ar face o mare placere sa o intalnesc pe acea fata care locuieste aici:) Daca vrei sa mai vorbim sa stii ca in profilul meu vei gasi si id - ul meu de pe yahoo messenger.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
interesanta ideea.. :)
asa poate ne intalnim mai multe..
~~~
Bucureshti :D
Mai este cineva care locuieste in Cluj si care o sa locuiasca. Alhamdu-l-Illah! :) O sa-mi pun id-ul de yahoo pe profil, poate vorbim acolo, daca vreti.
oho ce s-au adunat , daniela schimba titlul : pune ceva de genul musulmani din toate partile tarii, uniti-va!
Salam alekum. Sunt din Bucuresti,am doi copii .Mi-ar face placere cei din Bucuresti sa ma contacteze.Inshallah.
Nascuta in Gh. Gh. Dej , Bacau, copilaria si scoala la Iashi, actualmente in Bucuresti....
Eu sunt din Constanta dar locuiesc la peste 3000 de km... in Kuwait:999:
salam alaikum
am reaparut si eu pe forum in fuga...
sunt din cluj-napoca insa locuiesc in anglia
vad ca mai sunt din cluj:D
Din Galati nu e nimeni?
Eusunt galateanca dar locuiesc in Elvetia
Draga mea este din Galatzi surioara noastre DIDA!:999:
Buna madyna. Asa este eu sunt din Galati, si aici si locuiesc, daca vrei sa ma contactezi iti trimit pm cu adresa mea de mail. Ma bucur sa intalnesc o galateanca, chiar daca este in Elvetia.:give_rose: :give_rose: :give_rose:
eu sunt nascuta in bucuresti, dar locuiesc in cluj-napoca de foarte multi ani...e ca si cum m-as fi nascut aici:) Simona, ce varsta ai? am avut o prietena Simona cand eram in liceu, ea era eleva la liceul Baritiu ...sa fii tu, oare?
Mashallah Criss ce ma bucur sa cunosc o galateanca de-a mea!
Eu nu pot trimite pm dar lasa-mi tu id de yahoo sa putem vorbi acolo.
:D :D :D :999:
Raluca, ma bucur foarte mult ca si tu esti din Cluj. Cand am vazut anuntul tau am avut emotii deoarece si eu am avut o prietena Raluca in generala si in liceu care era nascuta in Bucuresti, din cate imi aduc aminte, din pacate insa eu nu am fost la liceul Baritiu ci la Onosifor Ghibu si ea a fost un an acolo si apoi s-a mutat la Avram Iancu, asa ca din pacate nu sunt acea Simona, dar putem fi prietene, daca vrei. :) Eu am 25 de ani, tu cati ani ai? Sper sa mai vorbim.
Simona...eu am terminat la Balcescu, din pacate nu sunt fata pe care o cunosteai...imi pare bine de cunostinta :)
Salamo aleikom,dragele mele eu sunt intre Constanta si Dubai,tot timpul pe drumuri ... :) mi-ar placea sa cunosc surioare si din Constanta,exceptie Nour 7abibty care deja ne cunostem,al7amdulellah !
Eu sunt o nou venita nu sunt musulmanca dar sper sa ma primiti in grupul vostru,sunt din bucuresti:give_rose:
http://i19.photobucket.com/albums/b1...itzer00043.gif
...Bine ai Venit
si , inshaallah, cu Voia lui Allah, vei petrece cat mai multe clipe alaturi de noi, cat mai placute si cat mai pline de folos!...
...mult succes la postat!...