Originally Posted by
AishaA
Eu cred ca fiecare are o greutate care i se potriveste, cu care se simte bine si in aarmonie...Nu trebuie sa fii scindura ca manechinele, sigur, nici sa nu umpli patul prea mult...Cred ca fiecare simte cum ii e natural... Eu cred ca va chinuiti prea mult...Cred ca madyna spunea ca are 1, 71 si 60 de hg, ....pai e perfect:999: ...De ce sa va torturati trupurile asa de mult...?
Din pacate, eu cam de la 18 ani, ajung sa maninc numai seara, pe la 9...si atunci maninc pt toata ziua...Maninc ca ierbivora aceea respectata de indieni...:o ...Nu faceti ca mine...:D .. Nu ma ingras, s-a obisnuit corpul, nici nu-mi mai cere de mincare ziua, dar nu e bine ca maninci foarte mult la o singura masa si se dilata stoomacul...
Eu am incercat sa beau 2 litri de apa, dar mi s-a facut rau...Nu pot bea daca nu mi-e sete, mi-e greata apoi...Si, in final, am decis sa nu ma stresez si sa-i dau corpului ce are nevoie...cind are nevoie...
Eu sunt vegetariana...ceea ce nu inseamna ca nu te poti ingrasa, se prea poate..., dar v-as recomanda sa mincati cit mai multe slaate, fructe si fara prajeli si piine...Atunci corpul se echilibreaza de la sine...
Cea mai buna metoda de slabit e sa nu dormi noaptea....Nu va recomand asta, o sa faceti cearcane ca mine, dar, oricit de mult maninci, daca nu dormi nopatea, parca nu se depune...
Succes la dieta, dar nu exagerati ca sunteti foarte frumoase asa cum sunteti...daca va solicitati prea tare cu diete si deveniti anemice si morocanoase....o sa fiti mai atractive?? Mincati sanatos si corpul isi gaseste propriul echilibru...
PS...Maninc cu siguranta eu toate cinele la care renuntati voi...:D De aia nu se ingrasa inca Anna...