Ohhhhhhhhh stiu deja ca ceea ce am sa spun mai jos va face multe valuri si va incrunta multe sprancene, dar totusi am s-o spun, nicidecum ptr a supara voit pe cineva, dar ptr ca uneori, adevarul nespus este mai putin adevarat!:D
Amal scuze ca am intervenit un pic in textul tau cu subliniatul dar am vrut sa arat exact la ce ma refer.
As spune ca doar un mic procentaj dintre cei veniti aici si-ar permite sa faca acasa la ei ceea ce fac aici, as spune ca doar un infim procentaj din cei care preacurvesc aici inainte de casatorie:mad: si-ar permite s-o faca la ei acasa, as spune ca aproape niciunul dintre cei care "modeleaza" aici nu ar face-o cu o femeie de acolo...de ce? Pentru ca, in timp ce aici implicarea familiei, "un cuvant de spus" din partea societatii este aproape inexistent, acolo altfel sta treaba.
Am mai spus-o si o sa repet, alhamdulillah ca nu am dat peste un asemenea exemplar si ca nici atat de "aprinsa" nu as putea fi de cineva incat sa trec peste demnitatea cu care ALLAH m-a inzestrat de la nastere incat sa accept toate mojiciile, insa realitatea pe teren este mult mai neagra decat poate, cei care nu au contact cu ea pot intelege...
Este si vina acelor femei care se expun, care provoaca, incita, care accepta, este un cumul de factori, o serie intreaga de ingrediente care contribuie la "placinta" asta:D , dar din pacate, desi adevarul este dureros, asta este!!!
Nu as vrea sa spun ca romancele de ex sunt mai usor de prostit, dar oricum in timp ce dincolo dragostea trece prin stomac, la fetele de la noi, poti sa te culci si cu burta goala dc el iti spune ca maine ti-a rezervat un separeu la restaurant. :p
Plus ca mai este si alt aspect, tineretea trece si cand se "trezesc" ei ca de fapt sunt musulmani si aoleuuuuu:D cum o sa-mi creasca ea copiii mai vine o problema...cum s-o lase tot romanca cand maicasa ii zice ca dc ii pune batic e leita "de-a lor"??????:D :D
Offffffff si iar offfffff am vazut multe cazuri in ultimul an, prea multe, am avut "nefericitele" ocazii de a sterge lacrimi si de a cauta cuvinte de imbarbatare ptr fete tinere, frumoase, inteligente, cu perspective...care au ajuns din pacate doar foarte bune gospodine.
Cred ca totul face parte din destin...dar vigilenta, puterea de a schimba macazul, poate chiar si sa te impui si sa nu rabzi orice de dragul familiei, al copiilor...nu stiu, poate este norocul (sau ghinionul) meu ca sunt mai greu de stapanit si nu as accepta in ruptul capului un stil impus; cred ca lucrurile trebuie sa vina din inima, dar inainte de asta, sa cimentezi in minte ce e respectul, ce e toleranta, ce vrei de la tine, de la el/ea...nu sa mocnesti asteptand sa ai in mana toate cartile.
Sigur ca intr-o relatie ajungi sa mai faci si unele "compromisuri" , ok, le faci, dar sa le faca si partea cealalta...altfel este ca la puscarie, gardianul tine cheile si iti deschidecand vor muschii lui, brrrrrrrr lasamah ALLAH!