Sotiile Profetului Muhammad
Buna tuturor.Eu as propune sa discutam si sa facem cunoscut vizitatorilor,cite sotii a avut profetul(eu personal am citit si a avut 12),si daca cineva are informatii sa le caracterizeze in parte.Mie personal Aisha mi sa parut ce-a mai inteligenta si cea mai intelegatoare femeie!Posed si eu o carte cu "Sotiile profetului Muhammad",dar din pacate timpul nu-mi permite sa contribui si eu cu ceva dar o sa ma stradui sa completez unde o sa fie cazul informatiile voastre.
Bafta tuturor!
Fiecare este liber sa creada ce vrea
Cel putin sunt explicatii, dar depinde de om daca le accepta sau nu.
:smile01:
Uitati cand a tarit Adam , Moise si altii..........
Quote:
La illaha ila-Allah Mohamad Rassulu-Allah
Din cate observ in confesiunea de credinta apare numele lui Mohamed .Un model religios nu???Definitia care vreti voi sa o dati termenului de profet =multe sotii uitand un fapt esential :anii cand au trait Adam , Moise etc in comparatie cu profetul Mohamed. Va spun eu : MII !
De ce nu s-a casatorit Iisus e clar , la fel de clar e si faptul ca nu s-a antrenat in actiuni militare si politice si si-a dedicat viata doar raspandind mesajul divin. Lui Iisus nu cred ca un om poate sa-i reproseze ceva, comportamentului lui reprezinta un model pt orice generatie din orice timp. De ce nu-i reprosam lui Adam ca a avut multe sotii? Simplu, pt ca ne uitam la anii in care a trait , in antichitate, cand vorbim de o societate traditionala insa evul mediu dragelor , reprezinta altceva.Si cred ca puteti face diferenta de la antichitate la evul mediu.