http://i19.photobucket.com/albums/b1...schid/bism.gif
assalamualaikum wa rahamtuAllahi wa barakatuhu,
doresc sa postez, inshAllah, in legatura, nu numai cu salatul fajr, ci cu ORICARE dintre rugaciunile noastre, fie ele obligatorii sau sunna, unul dintre citatele mele preferate.....
eu, din pacate, nu stiu , iar pe siteul respectiv, nu era mentionat, cine a spus sau a scris aceste cuvinte, poate ca stiti voi, dragi frati si surori, inshAllah!...
" When the time for prayer is at hand, I make a proper ablution, go to the spot where I attend to pray and sit there until all my limbs and organs are in a collected state. Then I stand up to perform my prayer, placing the Ka'bah between my brows, the bridge over Hell beneath my feet, Paradise to my right and Hell to my left, and the Angel of Death behind me, thinking all the while that this is my final prayer. Then I stand between hope and fear. "
La vremea de rugaciune, implinesc constiincios ablutiunea, ma duc la locul unde intentionez sa ma rog , si ma asez , pina cind toate madularele si organele mele se afla intr-o stare de reculegere. Atunci ma ridic sa implinesc rugaciunea, punind KA'BAH intre sprincenele mele, puntea de peste infern (Sirat), sub talpile mele, Paradisul la dreapta mea si Iadul la stinga mea, si Ingerul Mortii in urma mea, gindindu-ma in acest timp ca aceasta este ULTIMA mea rugaciune.
Astfel ma aflu intre speranta si teama.
assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu