Ajutor! TRaducerea Quranului in limba romana
Asssalamu alaikum wa rahmetulllahi wa barakatuhu tuturor! In timp ce navigam pe
internet am dat despre un site cunoscut cu traduceri si comentarii ale Quranului
indiverse limbi,. printre ele fiind si traducerea in limba romana de George Grigore. Acum
mai multi ani am citit o traducere oribila a Quranului in romana, plina de comentarii malicioase la adresa lui a Islamului si a profetului Muhammad *salat*. Si numele autorului nu il mai stiu sigur. Am trimis un email acelui site intrebandu-i de ce au ales aceasta traducere cand exista o traducere autorizata de Muftiatul Romaniei.Am primit un raspuns in care mi se cereau detalii si daca exista o versiune electronica a traducerii autorizate pentru a o putea-o posta. Acum nu stiu daca exista sau daca exista daca este permis sa fie pusa pe net(traducerea). Ce stiti desprew George Grigore si aceasta traducere? voi ce credeti?daca are cineva versiunea electronica se poate sa mi-o trimiteti prin mail ?
jazakhAllahu khair
aynur
iarasi traducerea Quranului
eii da am disparut de pe net numai pt o perioada;viata cu un bebelus a fost o incercare pt mine la inceput; nu am cunoscut-o pe hanna;
nu stiu de ce e asa greu sa postezi un raspuns pe rasarit
am incercat sa postez acest mesaj de apropae 10 ori si mereu primesc raspuns ca e prea scurt....chiar trebuie sa scriem romane intregi ca sa putem posta un mesaj?