:006:
assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu,
mashAllah,surioare Iman si Daniela, mashAllah, frate Suleiman!...jazkAllahu khairan!...
:999:
...la ceea ce ati postat voi, ceea ce as putea adauga,este DOAR o remarca strict personala...
...noi , toti cei care avem familii crestine...sintem mereu pusi in aceasta situatie...de a oferi sau nu felicitari celor dragi noua...
...ca musulmani...dorinta noastra cea mai mare este ca si cei dragi noua, sa imbratiseze Islamul, adevarata religie...pt ca noi stim...si pt ca sufletul ne este greu...stiind....
...deci, sarbatorile " crestine" nu fac decit sa ne readuca in gind si in inima, cu durere...consecintele faptului ca iubitii nostri parinti, frati, surori,veri,etc...nu sint inca musulmani...oare aceasta ne poate bucura?????!!!....
...oare pot eu sa felicit pe cineva drag, pot eu sa ma bucur pt faptul ca , in akhira , va fi judecat pt asta?!....adica..." sarbatori fericite" si felicitari pt ca nu faci parte din Umma dreptcredinciosilor?!...
...poate ca , unii ma vor judeca pt aceste cuvinte...dar...sincer, eu cred ca un singur Dua'a pt familiile noastre si toti cei care ne sint dragi, prieteni, cunoscuti...valoreaza mult mai mult decit o mie de cuvinte spuse doar din virful buzelor si fara convingere, doar pt a face o placere de moment...
...inshAllah, sa facem Dua'a pt ca Allah subhanahu wa ta'ala sa aduca lumina Islamului in inimile celor pe care ii iubim, inshAllah, sa ne daruiasca fericirea de a- i auzi spunind shahada...fericirea de a-i stii la adapost de Focul cel vesnic al Iadului!...Amin.
http://i19.photobucket.com/albums/b1...chid/path1.jpg
assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu