cariera: un amalgam de optiuni
Ummrashid, nu ma mira ca ai o profesie in domeniul muzical , ai un stil cu totul aparte in scriere. Eu mi-am dorit foarte mult timp sa fiu arhitect desi toti profii in liceu ma indrumau spre jurnalism. Nu am facut nimic pt acel vis la acel moment si nu-mi pare rau , timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt potrivita pt asa ceva. Mai rau, la sf liceului ma apucasem sa invat sa dau la teologie dar toata lumea mi-a zis ca nu se merita si aveau dreptate ce cariera as fi putut sa-mi fac cu o asemenea specializare? Probabil, cariera de preoteasa dar asta se face si fara studii superioare. De aceea, am ales altceva si nu-mi pare rau, desi uneori cand ma uit la anunturi cu joburi peste 70%dintre ele sunt in domeniul IT si economic. Dar simt ca sunt potrivita pt o cariera in domeniul relatiilor publice sau managementul resurselor umane, se potriveste perfect si cu facultatea si deja am si o experienta minima la CV .
Dupa cum a spus cineva mai sus, parintii isi doresc altceva pt noi, in cazul meu vor sa dau la SRI , mi s-ar potrivi e drept , insa asta ar insemna sa traiesc in concubinaj toata viata. Oricum voi da admitere si acolo, ce nu fac eu pt ei!