Imbracaminte pentru musulmane
Assalamu Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!...pentru persoanele interesate:
primesc comenzi pentru haine si articole diverse , pentru femeile musulmane,imi puteti sugera ceea ce va intereseaza, model,masura, culoare, pentru a cunoaste cat mai bine cererea si gusturile voastre imi puteti lasa mesaj pe PM, sau chiar si aici , inshaAllah fie ca Allah sa va binecuvanteze si sa neaiba pe toti in paza Sa !!!
Re: Imbracaminte pentru musulmane
Selam am si eu o intrebare pretul hainelor cat costa si in special al hijabului?Astept Raspuns
As salamu alaikum.
Am si eu de vanzare hijaburi, abaye si ceva accesorii ( coliere ). Nu as vrea insa sa le postez aici, deoarece nu as dori sa facem din aceasta pagina o pagina comerciala, insa, cine este interesata, va rog sa imi trimiteti mesaj pe PM.
Mentionez ca momentan, am abaye pe culorile visiniu, verde inchis, maro si negru , hijaburi bicolore sau multicolore si niste coliere splendide care se poarta, din cate am vazut eu in Egipt, peste abaye.
De asemenea, bandane, manecute si manusi, daca va mai intereseaza , sau orice alt accesoriu pt. portul feminin islamic, imi spuneti si o sa fac comanda.:scenic: :scenic: :scenic:
imi plac ultimele 2 bluze maro din post nr.11 si abaya cu mov din post nr.13 si costumul alb-negru (prima poza) din post nr.17..le aveti??si la ce pret sunt??eu port marimea S..
Imi plac la nebunie rochiile negre....abia astept sa am o colectie intreaga de haine musulmane si muuulte hijaburi si rochii pentru sotul meu.
:rolleyes:
:smile26:
dar baticuri turcesti mai inchise la culoare nu are nimeni de vanzare ?? din alea patrate ca mamaia de la tara
ca eu una nu suport acele in cap pt esarfe
bey eu am intrebat
eu imi raspund
am gasit un hypermarket romanesc virtual cu baticuri si esarfe la super preturi
Quote:
Originally Posted by
Mariyah
dar baticuri turcesti mai inchise la culoare nu are nimeni de vanzare ?? din alea patrate ca mamaia de la tara
ca eu una nu suport acele in cap pt esarfe
Ana Maria ( spune-ne te rog cum sa te numim s-ti placa ;) ) ot sa te intreb de ce nu poti sa porti esarfe, sau pur si simplu nu-ti plac. Mie mi se pare ca esarfele sunt mai usor de aranjat ;)
Quote:
Originally Posted by
Mariyah
bey eu am intrebat
eu imi raspund
am gasit un hypermarket romanesc virtual cu baticuri si esarfe la super preturi
poti pune linkul,te rog?
in ce sens te deranjeaza acele in cap?
http://www.asergo.ro/_Shop.php?menuid=44&pageid=26
acesta este site-ul
insa Daniela a verificat aseara marimea baticurilor de acolo si a esarfelor si se pare ca sunt prea mici...nu se poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de ce sunt acele o problema?
pt ca nu prea merge prinsa o esarfa intr-un singur ac, ca singura pica...trebuie cel putin 3
pt ca iti ia timp sa prinzi acele
pt ca mi-au distrus firul la 2 esarfe
pt ca par intepata
asslam 3laykom!
ca modele arata detul de bine esharfele acelea, insa intr-adear 30/120 cm sunt mici.... poate nu ar fi f scurte daca le-ai pune doar de 2 ori, insa 30 cm e f ingusta... de curiozitatea am masurat si eu una de a mea, care are 130 lungime, dar o pun numai de 2 ori, insa latimea e de 50, asa cum e la toate....
cat despre ace, ana maria, poti sa nu folosesti... uite: daca pui esharfa o prinzi sub barbie cu un fel de ac de siguranta .. cam asa arata.... http://www.jelbab.com/product.asp?prdID=900910
nu cred ca ai unde sa gasesti asa ceva in romania, daca vrei imi dai o adresa si iti pot trimite cateva.. am destule si la mine rezista f mult...
cand iti pui esharfa, nu o prinzi fix la mijloc, cam la o treime.. si cele doua treimi mai lungi le treci in continuare pe sub barbie, urci pe cap, si cobori pe partea cealalta.. si acolo nu trebuie neaparat sa pui ac... fie poui o agrafa normala, fie o bagi frumos pe dedesubt si ea sta.. iti garantez ca poti sta asa ore intregi, nu cade....
As salamu alaikum.
Am terminat si eu de fotografiat produsele si le-am postat pe pagina de photos in yahoo. Pt. surorile interesate, va rog sa imi trimiteti PM.. am vrut sa postez linkul cu pagina de fotografii, insa se are ca nu am inca acest privilegiu pe site.
Allah Hafiz.
salam aleikum, te rog sa imi dai si mie adresa ta pt a putea vedea ce produse ai sau ce poti sa aduci.sukran .
ma intereseaza marimi mari.eu sunt fff ocupata acum,alhamdulilah ,dar insha ALLAH voi mai intra si astept informatii de la tine.
maa selame .:999:
Quote:
Originally Posted by
UMMZAFA
salam aleikum, te rog sa imi dai si mie adresa ta pt a putea vedea ce produse ai sau ce poti sa aduci.sukran .
ma intereseaza marimi mari.eu sunt fff ocupata acum,alhamdulilah ,dar insha ALLAH voi mai intra si astept informatii de la tine.
maa selame .:999:
Salam alaikum.
Ti-am trimis mesaj privat, citeste-l si te astept sa mai vb. online, insha'Allah. :999:
woww!! yaAllah!! ce modele frumoase , superbe , le iubesc ,:) dar daca cautatzi esahrfe foarte frumoase , gasiti la sophia , nushtiu unde anme se gasesc sucursalele sophia in bucureshti, dar in iasi in vreo 4 magazine , au esharfe foarte , foarte frumoase shi pe langa imbracaminte orientala , care coboara pana la jumatatea coapselor , au shi tot felu de chestii pt . casa , foarte foarte frumoase ( cel putzin mie imi plac ) , nush sigur daca is aduse direct din india sau produse in romania , dar pana se vor face comenzile shi pana va alegetzi tot ce va trebuie va recomand sophia :)
p.s. modelele sunt superbe :D