Salam alaikum wa rahmatullah wa barakatu. Am citit ca logodnicului musulman nu/i este permis sa vada parul viitoarei sotii. Pentru formarea atractivitatii intre cei 2 e suficient sa vada parul si mainile. Unii sustin ca ea isi poate scoate un fir de par, altii ca o pot vedea fara hainele islamice siunii ca se poate chiar mai mult. Eu nu mai inteleg nimic si va rog sa ma lamuriti unde e adevarul. Conceptul de logodna naste si el alte discutii. Eu stiu ca e o practica imprumutata de islam din alte culturi.
Results 21 to 22 of 22
|
|
-
08-25-2006, 03:27 PM
-
08-29-2006, 12:58 PM
Dar Hanna spre exemplu avea voie sa spuna ce culoare are parul ei, ce lungime etc?
-
Incepator

08-29-2006, 02:07 PMAl salam aleikum wa rahamtullah
Sincer nu stiu daca avem voie sa spunem culoarea parului si lungimea. Dar eu nu spun. Nu vreau sa fac ceva cu buna stiinta si Allah subhana wa taala sa fie suparat de mine.
Aceste amanunte le va sti numai sotul meu inshallah.LA HUWALA LA QUWATA ILLA BILLAH
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |