In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
Doresc sa va anunt ca ma aflu pe un nou forum, numit 'Islam in Romania' :
http://www.forumsvibe.com/islaminromania/
Din dragoste pentru Islam si pentru fratiorii si surioarele mele, doresc in sha Allah ca, alaturi de ei, sa contribui si eu cat de putin in sha Allah la efortul lor de a pune pe picioare acest nou forum islamic.
In sha Allah o sa-mi fie dor de voi toti si, de ce nu, poate o sa ne regasim si acolo. Nu conteaza forumul, ci faptul ca suntem cu totii musulmani si trebuie sa ne ajutam unii pe altii
Allah Preainaltul sa fie alaturi de noi toti![]()
Thread: Un nou forum islamic
Results 11 to 20 of 32
|
|
-
09-04-2006, 12:16 AM
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
09-04-2006, 11:30 PM
dar ce e aici ziua judecatii?
Dane nu ma intereseaza parerile tale si nici nu o sa ma justific in fata ta. Ce am spus e ceea ce gandesc si nu-mi retrag nici un cuvant.
Sunt aici pentru a apara crestinismul pt ca e aprig discutat si nu inteleg de ce te miri ca nu cant in struna Islamului. Oare nu e clar?Cum crezi ca un om care asista la denigrarea crestinismului poate sa-i ridice in slavi pe cei care se preteaza la asa ceva?
Succes la noul forum si sper ca nu o sa faceti ceea ce sunteti invatati : adica sa aruncati cu noroi in credinta crestina de parca ati aplica la ea si intampinati probleme.
-
-
-
09-05-2006, 10:17 PM
Nu a zis nimeni ca nu aveti voie sa discutati un subiect anume insa sa nu va mire anumite prezente daca veti incepe cu "contradictii" si alte aberatii atribuite crestinismului. Nu inteleg de ce de budism nu v-ati luat niciodata au si aia o foaie din care a curs un ocean de doctrina dar probabil ca sunteti intru totul de acord cu ea. Dar asa e omul, trebuie sa arunce noroiul in curtea cea mai apropiata . Un musulman nu poate sa traiasca linistit daca nu arunca cu noroi in doctrina crestina?
-
-
09-05-2006, 10:35 PM
Bravo bravo .
Ce frumos din partea voastra ca va certati , fiecare dintre voi reprezinta credinta sa , si nu cred ca nici in islam si nici in crestinism este voie sa sari gardul .
Cum lipsesc cum astfel de fenomene apar .
-
09-05-2006, 10:36 PM
Felicitari fratilor , si sper sa fie acel forum dedicat Islamului si musulmanilor .
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
09-05-2006, 11:40 PMAna Maria,STII si tu la fel de bine ca nu e vorba de o "foaie",este vorba de CORANUL NOBIL!
Hai,te rog nu mai zice vorbe grele,ca stii ca deranjeaza,cred ca nu are sens sa te certi cu toti musulmanii,stii ca e un site islamic si ca suntem destui musulmani si nu vrem sa iti spunem vorbe grele!
HAI DRAGI SURIOARE SI FRATI SA NU MAI FACEM ATMOSFERA GREA!
Bebe,iubita intampinand astfel de probleme te vor ajuta sa te intaresti si sa reusesti in viata inshallah!
Iemenikka iubita vom discuta inshallah tot ce face placere lui ALLAH subhanahu wa taala!!
Pentru ca suntem aici sa discutam despre asa ceva!

-
09-05-2006, 11:45 PMAna Maria,STII si tu la fel de bine ca nu e vorba de o "foaie",este vorba de CORANUL NOBIL!
Gabriela vorbeam de "cartea budistilor", mai multa atentie te rog.
-
Banned
09-06-2006, 12:03 AMSalam alekom wa rahmatulah wa barakatuh
Frate Dan, multumim pt anunt si inchALLAH sa aiba noul forum multi useri si la mai mult si la mai bine.
Cine nu poate dormi din cauza inmultirii forumurilor islamice sa-i fie de bine si sa-si faca un forum crestin say budist sau ce-o vrea numai sa inceteze cu jignirile ca ne-am cam saturat sa 'inghitim' doar pt motivul ca "de la musulmani am mai multe pretentii decat de la crestini".
Din orice se cauta motiv de cearta, nu m-as mira sa apara maine-poimane un nou simion invitat aici cu caldura de stim noi cine.
Aaaaaaa, sa nu cumva sa-mi vina cu replica 'atac la persoana' sau 'regulile forumului' ca nu se aplica. Daca am ceva de spus spun pe fata insa nu vreau un nou spectacol pe forum.
O seara buna tuturor si felicitari pt noul forum.
BRAVO
PS: frate dan, ma bucur pt cuvintele postate de tine, se vede ca esti un adevarat 'psiholog'-----stii vorba aia: lupul isi schimba parul dar naravul ba
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |