بسم الله الرحمن الرحيم
Fiecare dintre noi are amintiri in legatura cu Ramadan , asa ca aici o sa facem public amintirile noastre , ca sa ne cunoastem mai bine , sa ne apropiem mai islamic , cu ocazia postului .
O sa fie in felul urmator :
- Cel care vrea sa scrie amintirile lui o sa le faca in ordine urmatoare :
1- Un verset din Quran , care il face sa se simta cel mai bine .
2- Un hadis la care tine cel mai mult .
3- O persoana Islamica istorica (in afara de profet صلى الله عليه وسلم) care a lasat in inima sa o impresie puternica si a fost un model pentru el (ea) .
4- O povestioara din copilarie care ne face sa radem (si sa fie adevarata)
5- O reteta de ramadan .
6- O dorinta puternica pe care vrea sa se intample .
7- Cum se pregateste pentru sarbatoare .
Regulile :
1- Trebuie sa aleaga cel care vrea sa intre in aceasta casa , un numar intre 1 si 30 . Acel numar reprezinta ziua din ramadan in care membrul o sa posteze ceea ce am precizat mai sus .
2- Subiectul va fi deschis timp de 24 de ore dupa aceea o sa fie inchis ca sa aiba membrii timp sa citeasca si ce au scris altii .
3- Incepem numeratoarea din noapte in care se anunta ca este Ramadan in Arabia Saudita .
4- Cel care alege numarul 1 va avea subiectul sau deschis 32 de ore .
5- Prima zi de postari o sa fie in ziua (noapte) in care se anunta ramadan in Arabia Saudita .
6- Cel care se inscrie si simte dupa aceea ca nu o sa poata sa posteze la timp imi trimite postarea sa cu un timp inainte si eu o postez in locul sau .
Incepem :
1- Gabriella
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13- Amaly
14-
15-
16-
17-
18- Bebe
19- nur
20-
21- Daniela
22- Nour al huda
23-
24-
25- meebed
26-
27- Suleiman
28-
29- Imanika
30-
( sa va inscrieti in acest subiect , pana ramadan )
Thread: Casa de ramadan .
Results 11 to 20 of 27
|
|
-
09-08-2006, 11:06 AM
Last edited by suleiman; 09-17-2006 at 09:28 PM.
-
Mersi suleiman de la :
Mariyah (09-21-2006)
-
09-11-2006, 03:12 AM==================================
كلمتان خفيفتان على اللسان ثقيلتان في الميزان حبيبتان إلى الرحمن : سبحان الله و بحمده سبحان الله العظيم
Two words, Easy on the tounge, heavy in your balance, very appreciated by AlRahman (God the Beneficent): Sobhan Allah wa behamdeh, Sobhan Allah AlAzim.
-
09-11-2006, 03:17 AM
-
09-11-2006, 03:25 AM==================================
كلمتان خفيفتان على اللسان ثقيلتان في الميزان حبيبتان إلى الرحمن : سبحان الله و بحمده سبحان الله العظيم
Two words, Easy on the tounge, heavy in your balance, very appreciated by AlRahman (God the Beneficent): Sobhan Allah wa behamdeh, Sobhan Allah AlAzim.
-
09-11-2006, 03:21 PM
-
09-11-2006, 03:29 PM==================================
-
09-12-2006, 11:15 AM
Treceti-o si pe daniela cu 21

...
desi mi-e "teama" putin de partea cu povestioara

"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
09-12-2006, 05:50 PM
Mai sunt 24 de locuri .
Curaj
ca nu e asa greu
-
-
-
09-12-2006, 06:59 PM
Nici nu m-am gandit la asta,acum de-abia imi dau seama,dupa ce ai spus tu
daca ar fi fost sa aleg dupa acest criteriu,as fi ales 17 (la cat m-am convertit,al hamdu lillah)...sincera sa fiu,numarul 18 l-am avut la examenul de capacitate...acum ceva ani...si de-asta m-am gandit sa-l pun,pur si simplu...inspiratie de moment

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |