Interesanta e discutia voastra , dar nu am vazut pana acum nici un raspuns logic .
Mai astept sau postez eu ceva ?
Results 61 to 70 of 72
|
|
-
09-10-2006, 11:42 PM
-
Mersi suleiman de la :
Mariyah (09-21-2006)
-
Member

08-05-2007, 07:50 PMam mai avut probleme.islamul se aplica atunci cand ii e convenabil. nu am vrut sa ne casatorim legal,pt ca nu am vrut sa profite pe urma mea,el astfel ar avea o serie de avantaje.si nu am facut o nici pt ca niciodata nu am avut destula incredere in el.acum parca m a lovit cu ceva in cap,pt ca el stie ce inseamna asta pt mine si ca n as accepta niciodata.

-
Member

08-05-2007, 07:53 PMasta pt mine e ca cireasa de pe tort.in nigeria a 2,a 3 a,a 4 a sotie e ceva normal...e sport national,dar niciodata nu am crezut ca mi se va intampla mie.imi puteti spune va rog ce trebuie sa fac daca vreau sa divortez?
Gizac ALLAH
-
Member

08-05-2007, 08:13 PMam avut probleme de toate felurile dar totul a fost ok in ultima perioada....chiar f bine.acum e cu familia care nu prea accepta casatoria noastra si e cam artas de idee pt ca acolo toti o fac.i am oferit toata dragostea,grija si intelegerea mea chiar daca s a purtat urat de f multe ori.e dureros sa stii ca ceva se va intampla si nu poti sa l opresti.

-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-05-2007, 08:22 PMHabibty,intradevar e foarte dureros.
Shi chiar daca REUSHESHTI sa il opreshti acum,se pare, dupa ceea ce scrii, ca NU se poate abtzine sa nu o faca in viitor,DECI,daca shtii ca nu vei putea face fatza aceastei situatzie ,mai bine suferi acum,decat sa stai toata viatza intr-o continuua suferintza!
ALLAH subhanahu wa ta'ala sa itzi arate CALEA spre ceea ce este bine pentru tine shi copilashul tau!
AMEEN!
ALLAH MAAK!
-
08-05-2007, 09:54 PM
Asalamu aleikom wrahamtullah w barakatu
Sunt de aceesi parere cu sora noastra gabriela.Allah si voi stiti cel mai bine ce este in familia voastra...noi nu putem sa ne dam mai mult cu parerea decat ceea ce s-a spus pana acum.Allah sa te ajute sa iei o decizie care sa te ajute pe viitor si in lumea asta si in lumea de apoi. amenCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
08-05-2007, 10:30 PM
Wa alaikum assalaamu
Hajar,
Tot ce-mi trece prin minte sa-ti sugerez este sa intrebi un imam din Cluj despre procedura divortului in acest caz... Daca-ti va placea sau nu ce vei auzi de la el... este o alta poveste. Asta sub aspect religios.
Sub aspect legal, in lipsa altor detalii, presupun ca ai nascut copilul in Romania si ca este recunoscut de tata, fapt care apare in certificatul de nastere al copilului. In acest caz cred ca ar fi bine sa iei legatura cu un avocat care sa-ti explice ce drepturi are tatal biologic al copilului in conditiile in care nu exista un certificat de casatorie intre voi inregistrat de autoritatile romane.
Mai mult nu stiu ce sa-ti spun... doar ca Allah ta'ala sa te ajute sa-ti lamuresti situatia curand si sa va fie cat mai bine, tie si copilului. De fapt si "lui", sportivului national
... de ce nu, in definitiv? Oameni suntem, toti gresim, nimeni nu este perfect. Doar El...
-
Member

08-06-2007, 12:08 AMsalam alaykom
va multumesc din suflet pt sfaturile voastre sunteti niste surori adevarate.Gizac Allah pt ajutorul vostru
-
membru de onoare

08-07-2007, 04:16 AMInshaa ALLAH Bunul ALLAH sa-ti usureze draga mea:smile06: si sa-ti dea multa rabdare si mult iman in aceste momente dificile pentru tine.
Asa cum stim, Voia lui ALLAH, modul in care El, Marire Lui oranduieste lucrurile este peste capacitatea noastra de intelegere.
Adevaratul credincios este cel care rabda la greu si care se increde in ALLAH chiar in cele mai cumplit de dureroase clipe de incercare si de tristete.
Increde-te in ALLAH caci, cu siguranta El, este Unicul ce nu te va dezamagi nicicand...
-
Member

08-17-2007, 11:00 PMalhamdulillah...
am ramas fara cuvinte... tot ce pot spune este sa faci foarte mult du'a si istikhara, sa intrebi un imam cum au spus si fetele mai sus.
insha Allah, Allah sa-ti faca calea usoara si sa aibe grija de tine.
-
membru de onoare

09-18-2007, 10:41 PMPot sa raspund, sau nu mai e de actualitate?
ALHAMDULILLAH RABBY AL-ALAMIIN PENTRU SOTUL MEU!!!!!
Uite, nu intamplator am inceput cu el, ptr ca dc eram in locul lui (de multe ori, nu mereu
) cred ca-mi luam alta si fugeam mancand pamantul
.
Dar asta spun acum, in aceasta stare in care alhamdulillah am sot, traieste, ba mai mult, imi mai si suporta toanele
.
Nu cred ca va putea vreodata vreo femeie sa-ti raspunda concret, lipsita de emotii, sentimente, felul de a fi, "pertinsa" stabilitate sau pretinsele sale "proprietati"...la o situatie ipotetica ca cea pe care o propui.
Poate ca acum , cand stau pe scaunul meu, alhamdulillah, super comfortabil imi vine sa-mi dau cu parerea ce-as face, dar fereasca ALLAH, FEREASCA ALLAH, FEREASCA ALLAH sa fii pusa in fata unei asemenea situatii, sa ai oricare din aceste trei variante si sa ai de luat o decizie. Pentru tine, pentru viitorul tau, pentru prezentul cpiilor tai sau pentru viitorul lor, al vostru.
Inshaa ALLAH sa ne ajute Bunul ALLAH ca ceea ce facem in viata, hotararile pe care le urmam, schimbarile din vietile noastre sa fie filtrate si refiltrate prin toate micile si marile halal-uri si haram-uri ale religiei noastre.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |