fetelor
ia spuneti-mi si mie ce sa beau,sa mananc...pt ca........eu innebunesc de sete in ramadan....asta e cea mai mare problema a mea...
de cum am desch pana la magreeb numai cuvantul apa il rostesc...
cred ca anu trecut (a fost si primulramadan) oi fii gresit eu "alimentatia" spre sfarsit aproape de fajr obisnuiam sa beau mult airan nu stiu daca el imi tinea de sete sau sa ma fii obisnuit eu cat de cat?!
Results 11 to 15 of 15
|
|
-
Membru Special

09-11-2006, 12:34 AM
-
Membru Special

09-14-2006, 11:45 AMAllah sa va rasplateasca
multumim pt sfaturi...inshAllah sa fie bine si sa fim puternici si sa nu simtim sete....
eu de acuma am inceput sa o raresc cu apa ,ceai,sucuri si mai rabd de sete sa ma obisnuiesc cat de cat...
Allah sa ne aiba in paza Lui si sa reusim sa Il multumim...
ameen
-
09-23-2006, 02:45 AM
Salamu Alekom....
Ramadan Kareem... tuturor... si inshAllah sa reusim sa fim mai buni dupa aceasta luna...
Problema mea in aceasta perioada este ca ma ingras.... si nu mai vreau... dar nici foame nu pot sa fac ca am activitati pe timpul zilei... si nu pot sta doar in pat sa nu consum calorii...
Vreau sa-mi da-ti idei ce sa mananc in asa fel incat sa nu se depuna... excludeti plimbari si mers la sala dupa ultima rugaciune ca nu am cum... locuiesc undeva la tara si nu am unde merge... si nici nu da bine sa ies asa de nebuna la plimbare.... la tara lumea nu se plimba....
In plus dupa masa ma apuca un somn de pic... iar la suhur ma trezesc doar sa beau o cantitate considerabila de apa... ca nu-mi arde de mancat....
Ceea ce spune Suleiman... Kamr-eddin.... se gaseste in Bucuresti la un magazin numit Sultan ( la Grangasi) o macelarie unde poti sa gasesti si produse alimentare aduse din tari arabe... doar ca nu se numeste asa... oricum este o chestie portocalie lucioasa invelita in celofan si ai senzatia ca este plastelina mai tare.... dar sucul care se prepara din aceasta gelatina e super bun...."Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
09-23-2006, 02:39 PMSi tie surioara RAMADAN KAREEM,Maryuma iubita,ca sa nu se "depuna ",e cam dificil;incearca foarte multe salate,de castraveti cu iaurt natural(daca nu o stii, iti scriu),salata verde,de rosii cu sare si piper facute toate cu ulei de masline.
Pui fript pe gratar,condimenteaza si frigel,sa mananci si rece nu e bai,orez la vapor!
Supe usoare,iaurturi,fructe,si inshallah o sa treaca cu bine!
Nu manca dulciuri,ca sunt cunoscuti pentru cate dulciuri fac si au!
Si gandeste te" ACASA" (stii tu ce vreau sa iti spun)si sigur iti piere pofta de mancare,cand stii ca; oare ce se manaca acum acolo, la aceasta ora???

-
09-23-2006, 05:03 PM
Multumesc draga mea de sfaturi... o sa tin cont de ele cu siguranta...
Aici inca nu e sezon de salata verde.... asa ca am sa raman pe salata de castraveti cu iaurt... si salata clasica... mai ales ca imi plac....
"Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-
09-23-2006, 05:25 PM
asslam 3laekom....
kol 3am wantom bkher! si ramadan kareem!!!!
in timpul anului, daca mananc noaptea , adica peste ora 8-9, clar ma ingras.... dar in ramadan nu...
uitati cum fac eu: in fiecare zi mananc dimineata adica pana la emsak... si beau in jur de 1-1,5 litrii de apa... nu sucuri, nu altceva... apa plata.... iar mancarea, sa fie ceva consistent... si neaparat un fruct.. dar nu citrice...
apoi dupa maghreb, beau apa cata pot, depinde cat mi-e de sete, si mananc cat pt o masa, nu cat pt 3.... adica ce nu am macat in timpul zilei, nu recuperez seara... apoi in jur de miezul noptii mai beau lapte sau iaurt (iaurt normal, fara fructe sau alte de astea...)
cam asta fac eu... si al7mdolillah nu ma ingras.. chiar slabesc putin.....
insha allah sa duceti postul cu bine pana la capat si sa va fie primit!

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |