Eu am un obicei tare prost, SA IMI ROD UNGHIILE , mai ales cand sunt nervoasa sau ma enerveaza careva. Daca o fac pe parcursul Ramadanului, si din greseala mai inghit cate o bucatica mica, asta inseamna ca am pierdut ziua de post?
Si inca ceva, de ex, daca in momentul cand pun hejab, si vreau sa pun un ac de siguranta sau o brosa, si imi infing acul in deget, autotmat bagi detetul in gura si sug snagele, sau cel putin asa fac eu. Asta inseamna ca am deschis postul? ca am pierdut ziua de post, si ca trebuie sa o recuperez?
Thread: Intrebare despre post.
Results 21 to 22 of 22
|
|
-
09-15-2006, 01:02 AM
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
09-19-2006, 02:57 PMSULEIMAN:
Va rog frumos daca aveti lucruri nelamurite sa puneti intrebari , si va rog frumos ca cel sau cea care nu stiu sa nu publice ceea ce au crezut ei ca e corect .. Islamul nu este dupa placurile noastre , ci dupa ceea ce ALLAH ne-a pogorat .
EU ZIC CA AI ATINS UN PUNCT CARE ESTE FOARTE IMPORTANT,SI CU TOTI TREBUIE SA RESPECTAM RIGUROS ACEST LUCRU,FARA DISCUTII

-
Member

09-23-2006, 07:37 PMslm alk
Frate Suleyman tot respectul ca stii limba araba, dar nu uita ca cei mai buni vorbitori de limba araba nu au fost arabi
Ideea e ca ai si tu dreptate ca gura face parte din fata, dar in Quran putea sa zica Allah Teala Femedmede nu? Adica sa spele partea interioara a gurii. Intradevar speli si gura dar numai partea exterioara a gurii, daca nu ai facut asta inseamna ca nu ai indeplinit fardul. Se poate ca in anumite cazuri sa existe mai multe solutii, invatatii sa faca igitihad si sa dea solutii, dar asta inseamna mezheb. Solutiile lor pot fi discutate, dar porunca lui Allah este clara numai patru lucruri sunt clare, celelalte sunt deduse. sa stii ca cea mai raspandita parere intre invatati este ca spalarea gurii este sunnet . Nu as fi intrat in aceasta polemica cu tine dar pentru ca ai facut o afirmatie public, si sunt multi oameni care citesc acest forum, trebuie sa fim cinstiti si sa spunem cea mai corecta varianta altfel ii vom incurca. Profetul spune sa usuram si sa nu ingreunam... slm alk
Ramadan Karim
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |