Thread: * R A M A D A N ~ K A R E E M *
Results 1 to 10 of 11
|
|
-
09-19-2006, 05:41 PM

Fie ca rabdarea si puterea voastra sa va aduca cat mai aproape de ALLAH - subhana wa ta'ala...
Fie ca pacea sa va insoteasca in acesta Ramadan si intotdeauna !من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui Nadia pentru acest subiect
-
-
-
-
Harnic

09-20-2006, 06:57 PMassalam aleicum vas ruga mult sami trimiteti felicitarilecelea pe email caci miau placut enorm si as vrea sa le pun pe un stend dar nu le pot scoate de pe sit,va rog mult sa mile trimiteti ,multumesc anticipat si vreu ssa va zic multa rabdare si stringeti numai fapte bune in aceasta luna sfinta.
-
-
Member

-
membru de onoare

09-23-2006, 12:23 AMINSHAA ALLAH DE HARUL SI DE MILOSTENIA LUI ALLAH SA VA BUCURATI CACI ACESTEA SUNT MAI BUNE DECAT TOATE CATE SE STRANG.
VA DORESC SA AVETI PARTE DE O LUNA BINECUVANTATA,SA STEA ORICE RAU DEPARTE DE OCHII,DE SUFLETELE,DE LIMBILE ,DE CASELE SI DE FAMILIILE VOASTRE,BUNUL ALLAH SA VA AJUTE SA FACETI CAT MAI MULT BINE SI SA FITI DINTRE CEI BUNI ,CURATI SI PLACUTI LUI.
ALLAH MAKUM!!!!!!!
RAMADAN KARIIM,RAMADAN MUBARAK!!!!!!!

-
09-23-2006, 07:22 AM
" O, Allah indestuleaza-ma cu rabdare si raspunde rugilor noastre umile, asa cum le-ai raspuns profetilor.
O, Allah trimite pace si binecuvantare asupra Profetului nostru Muhammed, asupra tovarasilor sai, asupra familiei sale si asupra tuturor celor care l-au urmat cu credinta pana in Ziua Judecatii. Amin!"
RAMADAN MUBARAK fie ca Allah subhana wa'ta alla sa ne primeasca postul si rugaciunile,inshaAllah!
-
09-23-2006, 07:46 AM
In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
Fie ca aceasta luna binecuvantata sa ne apropie si mai mult de Bunul Allah.
De asemenea, sa nu-i uitam pe aceia dintre musulmani care sunt prea saraci in aceasta lume.
Sa invatam sa fim mai milostivi cu ei. Si asta, si pentru ca in clipele cand noi ne transmitem urari atat de frumoase poate unii dintre ei dorm sub cerul liber si mananca ce apuca...
Nu vreau sa va intristez, dar va rog din suflet, cand ii vedeti nu-i ocoliti si dati-le din putinul vostru, ca nu murim - in sha Allah din asta. Dimpotriva...
Abu Huraira (Allah sa-l aiba in mila Sa !) a relatat ca Trimisul lui Allah (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !) a zis :
"Multi dintre cei cu parul despletit, prafuiti si alungati de la usi il vor implora pe Allah si El le va implini rugaciunea." (Muslim)"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |