DE CE....
De ce in occident 95% din cartile pentru Islam sint scrise de ne-musulmani?
De ce cind cretienii,juifii sau ateii cind vorbesc despre islam, parolele lor sint litere de lege ,si de un musulman se crede sigur ca minteste apropo de religia lui ?
De ce femeile sint libere si incurajate daca ele poarta o fusta mini si insultate daca ele poarta un voal ?
De ce o crestina purtind un voal reprezinta ceva pur,pios ,cind o musulmana cu voal este sinonim de opresiune si tristete?
De ce o femeie purtind o cruce ,are acces la o libera educatie ,si o musulmana cu un voal trebuie sa-si faca cursurile prin corespondenta?
De ce 800 tinere fete sint interzise la scoala si studiaza prin corespondenta intr-o tara a "Dreptului Omului" ?
De ce media nu le da dreptul la cuvint acestor fete de care se spune ca sint sub presiune ,sufocate... ?
De ce in occident 4 noi convertiti din 5 sint femei ,daca Islamul este contrar libertatii si este in acelasi timp considerate ca o persoana inferioara ?
De ce scuipam pe o religie care interzice a bea,a fuma ,a se drogan timp ce consecintele acestora omoara cite o suta de mii de oameni zilnic ?
De ce un om care-si bate femeia ,nu este considerat decit un om oarecare,in moment ce un arab violent este tratat de "fundamentalist "?
De ce un isralian care omoara 30 musulmani este considerat nebun, cind un musulman care-si apara familia este privit ca un terorist integrist ?
De ce integrarea trece prin neaprobarea religiei si culturii intr-o tara de "Libertate,Egalitate,Fraternitate" ?
De ce evanghelistii crestini sint bineveniti in lumea intreaga cind musulmanii sint vinati pentru integrism ?
De ce se vorbeste de un islam intolerant ,si niciodata nu se spune ca cele mai frumoase biserici si sinagogi sint in tarile musulmane ?
De ce nimeni nu stie ca Napoleon sa convertit inainte de a muri ?
Ne-a fost spalat noua creierul ?
Sintem noi capabili de a gindi liber si just?
Nu este Putere nici Forta numai in Allah.
Thread: DE CE ?!
Results 21 to 23 of 23
|
|
-
04-01-2006, 11:48 PM
-
04-19-2006, 05:08 PMDA, daca nu il cunosteam pe sotul meu, nu aveam habar de islam. Nu auzisem niciodata de islam. El a fost cel care mi-a deschis ochi, si mi-a adus primul Quran, si cartzuliile despre miracole din Quran, despre miracolele Profetului Mohammed-SAW. El a fost acela care atunci cind aveam intrebari imi raspundea, sau el a fost acela care mi-a spus adevarul despre Profet ISSA(ISUS)-aleihy salam.
Originally Posted by latifa
El o picat si intr-un moment foarte bun, dupa 9 septembrie 2001, atunci cind imajinea noastra a islamului era deteriorat complet.
Si eu dupa ce am convertit mi-am schimbat numele si in acte si peste tot. Motivul era ca avea nume de "sfint", Petronela-Magdalena, si l-am pastrat pe cel de Magdalena si in schimb de Petronela am pus Nadia. Magdalena este si in limba araba dar cu forma diferita, Madjida.
Originally Posted by latifa
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
04-19-2006, 05:37 PMSW RW BW,ca de obicei UMM RASCHID cata dreptate e in vorbele tale,cat de greu trebuie sa fie in acea "CLIPA"sa ne rugam dragele mele surori ca atunci cand va veni sa fim in inimile noastre pline de credinta si sa nu suferim si sa nu facem persoanele dragi noua sa sufere pentru noi.
AMIN YA RABY ALA MIN
Draga mea,referitor la nume sa sti ca mie personal atunci cand am fost primita in ISLAM(ALHAMDULILLAH),am fost intrebata inainte sa mi se emibereze certificatul de imbratisarea a ISLAMULUI daca doresc sa imi schimb numele;am zis daca trebuie o fac, daca nu il pastrez pe al meu,iar autoritatile au zis ca nu e nimic urat in numele meu deci l-am pastrat;din cea ce EU am inteles,daca numele tau tradus in limba araba e ceva urat e ok;asta ce am inteles eu..
ALLAH U ALAM
SW RW BW
-
04-19-2006, 05:46 PM
da, gabriela pentru ca numele tau este numele ingerul Gabriel(Jibril). Da' eu cu numele unui sfint la catolici sau ortodoxi si cu hejab pe cap, iti dai seama ca ma puneau astia in ziar
من قبله من يحمل حياتي في يديه
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |