Cautand prin librariile online am gasit un titlu ce pare interesant Ochiul launtric. Perspective islamice asupra Divinitatii,
Grigore, George (Editura: Editura Herald). George Grogore a mai tradus sicarte Cuvinte, care este interesanta....
Numai ca aceasta carte este epuizata din stoc...a cumparat-o cineva, stiti despre ce e vorba?
Thread: A citit cineva??
Results 31 to 32 of 32
|
|
-
11-02-2006, 03:31 AM
-
01-18-2007, 07:26 AM
Cristina,cred ca intr-adevar vorbim despre carti/editii diferite.
Nu-mi dau seama exact,dar eu cind am citit varianta lui Isopescul,am plins vreo 2 zile.M-am umplut de nervi si m-am certat si cu sotul care,zicea ca ceea ce scrie acolo este o minciuna.
Ii traduceam pasaje care el zicea ca sunt diferite Quran-ul arabic si uite asa ne ciondaneam.
Am ajuns la concluzia sa-l ard,sfatul sotului meu pt. ca este scris Allah si nu am vrut sa arunc la gunoi.De fapt tot el m-a invata sa ard orice unde este scris numele lui Allah in loc de a arunca la gunoi.
Aynur,te pup!Ti-am trimis mail de ceva vreme,nu ai intrat sa verifici?
Cauta-ma oricind pe YM,sunt pe invisible ca de obicei.
-
01-18-2007, 11:28 AM
DRAGA HANNEN ,CAND VOI AVEA PUTINA LINISTE VOI INCERCA SA POSTEZ CATE CEVA DIN QURANUL PE CARE IL DETIN,DACA VETI DORI.STII SI TU CUM E CU 3 PLOZI.ANDREEA CU OLIMPIADELE ,TAREK CU SCOALA , ALA MIC CU DE TOATE,SI EU SINGURA PE BARICADE.TOATE BUNE LA MICUTE SI BINEANTELES SI MAMICII.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |