As vrea ca persoanele musulmane de pe acest site sa-si scrie propria opinie referitoare la interventia Americii in tarile arabe.
Studiez foarte multa istorie americana semestrul asta si mereu ma izbesc de conflictul America - tarile arabe. Gasesc tot felul de expliactii insa m-ar interesa si parerea unor oameni care nu sunt istorici.
Chiar nu mai poate suporta cetateanul american din California lipsa drepturilor si oprimarea arabilor in propria lor tara????Sau doar aceasta afacere miroase doar a petrol???
Ce credeti de politica interventionista a Americii????
Thread: "America" vazuta de musulmani
Results 31 to 39 of 39
|
|
-
04-03-2006, 04:32 PM
-
Mersi Mariyah de la :
sekhmet (02-27-2008)
-
-
-
-
-
05-16-2006, 11:25 PM
in fine, nu am gasit stirea pe net am cautat-o poate e prea veche , oricum e posibil sa fie adevarat
-
05-17-2006, 02:48 PM
pai eu nu am gasit pe internet nici stirea aratata la posturile TV din Romania conforma careia cetatenii americani din Wisconsin au votat la un referendum pentru retragerea trupelor din Irak. Nu am gasit stirea desi era "proaspata".
-
05-22-2006, 06:05 PM
am gasit eu stirea in cele din urma dar nu in engleza ci in germana si in polona deci nici intr-un caz pe vreun site american. dar eu ii inteleg pe americani de ce nu au mediatizat stirea stiind ca presa are o super influenta asupra oamenilor , nu-si permit sa riste. ei au un plan si trebuie sa-l duca pana la capat , de aia musamalizeaza multe.
-
06-06-2006, 05:56 PM
Wow..am vazut si eu filmuletele repsective...sunt foarte interesante!!! Auzisem toate astea de la un profesor dar e mult mai clar in reportaje. Daca pe 12 septembrie ar fi sustinut cineva asa ceva poate ca ar fi fost linsat de altii...ar fi fost un eretic, sau cine stie...as vrea ca si toate aceste sa fie la fel de intens mediatizate ca si atacul in sine!!
Eu va pot povesti despre atacurile din Kossovo si tot ceea ce stiu mi-au povestit 2 sarbi care locuiau in Kossovo. Am aflat toate acestea cand la televizor se povesteau toate neintelegerile si conflictele ce aveau loc in Kossovo intre sarbi si albanezi...Dupa cum am mai spus cei 2 erau sarbi. Si ei imi spuneau" sa nu credeti ce spun la televizor, ca nu se mai poate trai in pace in Kossovo." cei 2 erau din 2 sate diferite din Kossovo. si tot ei spuneau ca "eu nu am nimic cu vecinul meu albanez si nici el cu mine. la noi in sat dintotdeauna au fost si albanezi si sarbi si nu se intampla ce arata astia la televizor...sau credeti ca noi stam toata ziua si aruncam cu pietre unul in altul, ne otravim gainile??? cel mult ne ignoram..."
Cat despre conflictul din Palestina si mai ales rolul pe care SUA l-a avut in impartirea teritoriului, in declararea independentei Israelului si cam intreaga poveste a Israelului e scrisa in "Exodus" de Leon Uris...e scrisa din punctul de vedere al unui evreu si totusi sunt povestite la ce nivel se iau hotararile si cine are cea mai mare influenta....am impresia ca a fost tradusa si in romaneste cartea asta...oricum este f f interesanta
-
05-14-2007, 09:35 AM
Am o nedumerire. Daca daramarea turnurilor gemene, a fost o facatura a Americii, atunci de ce bin Laden a avut aparitii in care revendica atentatul? Iar daca aceste aparitii tv au fost trucate..sa zicem..atunci de ce bin Laden nu a dezmintit lucrul acesta? Ce legatura a fost intre America si Bin Laden? De ce unii afirma ca Bush este mana in mana cu Osama bin Laden? Care este adevarul?
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |