Saira (11-11-2006)
Results 1 to 10 of 10
|
|
-
11-11-2006, 11:55 AM
Astazi 20 Shawaal se intruneste Consiliul de Securitate al ONU pentru a lua in calcul eventuale sanctiuni impotriva Israelului dupa crudul masacru de miercurea trecuta din nordul fasiei Gaza, unde au fost ucisi 17 femei si copii.
Consiliul de Securitate pana la aceasta ora nu a dat vreun verdict, concretizat intr-o rezolutie, dar ceea ce se cunoaste pana acum este ca aceasta sedinta a fost deschisa la dorinta unui stat, membru al Consiliului.
Nimeni altul decat ... Qatar-ul, singurul stat arab membru. Credeati ca alt stat ? Hehehehe...
Marea Britanie, aceeasi tara care a salutat prima condamnarea lui Sadam Hussein pentru 'crime impotriva umanitatii', in acest caz si-a anuntat deja intentia de a se abtine. La fel au procedat si alte 3 state.
Mai are vreun rost sa asteptam verdictul ?
Cred ca oricine poate sa anticipeze care va fi acesta
Eu unul cred ca primul stat care va vota pentru sanctiuni impotriva Israelului va fi S.U.A.
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
Mersi Abdul Rahman de la :
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
11-11-2006, 01:05 PMMASHALLAH,DAN
MASHALLAH
"Eu unul cred ca primul stat care va vota pentru sanctiuni impotriva Israelului va fi S.U.A. "
Mi-ai luat vorba din gura
CREDEAM ca numai eu voi stii
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
-
-
11-12-2006, 12:57 AM
Statele Unite si-a folosit dreptul de veto impotriva oricarei sanctionari a Israelului...
Dar asta nu e de mirat!! In vara, in timpul razboiului intre Israel si Liban, au fost masacrati foarte multi copii si oameni care nu aveau nici o legatura cu Hezbollah. Atunci SUA a declarat "regretam evenimentele nefericite ce au avut loc in Liban, dar nu putem condamna armata israeliana". Statul Israel nu a fost in nici un moment tras la raspundere pt actiunile armatei sale!!!! Franta si Germania au inceput timide sa puna sub semnul intrebarile actiunile din Liban, dar pana a doua zi au tacut malc
-
-
11-13-2006, 07:57 PM[...]Atacul sangeros care a vizat miercuri Beit Hanoun (Fasia Gaza), unde 18 palestinieni au fost ucisi de tiruri ale artileriei israeliene, este rezultatul unei "erori tehnice", a afirmat premierul israelian, Ehud Olmert.
"Este vorba despre o eroare tehnica si ne exprimam din nou profundele regrete pentru morti, pentru aceasta tragedie", a declarat seful guvernului israelian, cu ocazia unei reuniuni economice organizate la Tel Aviv, conform postului Radio Israel.
"Spre deosebire de ei (palestinienii), noi nu vizam niciodata in mod expres populatia civila", a adaugat Ehud Olmert.
Asa ceva N U - S E - P O A T E !
Este incredibil cat pot minti si nimeni nu le face nimic. Israelul este de departe un stat terorist, vinovat de moartea a mii de copii, femei, tineri etc !
In sha Allah le va veni si vremea lor ...
sursa :http://www.gandul.info/articol_20341...a.------------"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
11-13-2006, 08:06 PM
Dupa care mass-media internationala 'independenta', cum altfel, si ... democratica (era sa uit) publica anunturi de genul :
sursa : http://www.gandul.info/articol_20338...e.------------Peste 1.600 de teroristi comploteaza zi si noapte in Marea Britanie pentru a omori cat mai multi civili in atentate sangeroase...
Eu unul chiar nu inteleg cum de sunt in Islam numai 'teroristi' de acest gen ! Credeti-ma !
Nu le omoara nimeni musulmanilor familiile, nu le distruge nimeni casele . Ce tot or fi avand musulmanii astia ? Ia uitati-va ce vor sa faca ...
P. S. : Cred ca v-ati dat seama ca este o proasta parodie a gandirii occidentalului ! Dar simplistic asa ii manipuleaza mass-media pe majoritatea. Pun accent mai mult pe efect, minimalizand cauza, sau chiar eliminand-o cu totul... Citatul de mai sus a aparut exact dupa masacrele de acum cateva zile comise de evrei.
Traiasca mass-media !"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
11-13-2006, 08:35 PM

mai mult de atat nici nu mai pot spune...astfel de manipulare n-am vazut in viata mea...dar trebuie sa ne asteptam la asta pentru ca,asa cum a spus profetul Muhammed (salla Allahou alayhi wa salam) va veni o zi in care va fi mai usor pentru musulmani sa tina un carbune incins in mana decat sa-si urmeze credinta...desigur,este inacceptabil ceea ce se intampla in Palestina,Irak si alte state afectate de "bunele" intentii ale "lumii moderne",insa al hamdulillah o dat in plus se adeveresc vorbele profetului (salla Allahou alayhi wa salam) si al hamdulillah ne dam seama,o data in plus,ca suntem pe calea cea buna...si va veni o Zi in care cei ce sufera azi vor fi rasplatiti si cand cei ce au facut rau vor plati scump pentru asta.

-
11-14-2006, 07:53 AM
Si iata deja cum mass-media a si inceput cu titluri de genul :
Palestinienii ameninta SUA :
"Patru grupari palestiniene inarmate au amenintat ca vor ataca tinte americane in replica la decizia SUA de exercitare a dreptului de veto fata de o rezolutie a Consiliului de Securitate a ONU care condamna incidentul tragic de la Beit Hanun, relateaza Jerusalem Post. [...]"
Tot articolul este aici :
http://www.ziua.net/display.php?id=2...ata=2006-11-14
Acest articol, dar mai ales titlul lui este deja vadit pro-americani.
De parca ei ar fi fost pe platourile de filmare de la Hollywood si vin 'teroristii' peste ei.
Palestinienii "AMENINTA ! " SUA - scriu ziarele, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Iar stiri precum aceasta fiti siguri ca vor fi reluate pe toate posturile importante de radio si tv din lumea intreaga.
Iar daca chiar se va concretiza ceva palestinienii sunt teroristi, iar ceilalti - cei care vor sa instaureze 'pacea si linistea in lume'....
Ba mai mult, din nou se va spune ca Islamul indeamna la terorism si altele de acest gen legate de religia noastra...
De parca musulmanii ar fi atacat pe toate caile religia crestina sau iudaica...
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |