asslam 3laekom wr7mto allah wbrktoho
am si eu o intrebare... la randul meu am fost intrebata si nu am stiut ce sa zic.. poate ma ajutati voi insha allah....
ce zice islamul despre cadavrele care dupa f multi ani sunt intregi, nedescompuse, situatie in care in religia ortodoxa, persoana in cauza (moarta) este declarata sfant?
Thread: cadavre nedescompuse.....
Results 11 to 13 of 13
|
|
-
11-18-2006, 07:32 PM
-
Mersi genan de la :
Mariyah (02-24-2007)
-
11-20-2006, 10:11 PM
Nu stiu daca-mi amintesc bine sau nu... moastele_cum sunt numite... parca erau scoase cu multa grija si tratate intr-un fel.. nu mai stiu ce vazusem...

~~~
microclimat sau nu... nimic nu se intampla decat din voia lui Allah ..
si Allah 'Alim...
~~
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
11-20-2006, 10:24 PM
Daniela, maredreptate ai
Si Allah a stiut ca omul o sa fac din moaste si morminte locuri de adorare si ne-a fost revelat in Quran ce mare pacat fac cei care ridica moschei deasupra mormintelor, se inchina si cauta la morminte sa obtina ceva pentru ei...Exista si cateva hadithuri care avertizeaza in privinta inchinarii la morminte sau la aceste "moaste", fie ei si dintre profetii lui Allah, sau companionii acestora...
Am citit ca Profetul (salleAllahu aleihi we sellem) s-a rugat la Allah ca oamenii sa nu faca din mormantul lui loc de inchinaciune...si dupa cum se stie acesta nu a fost transformat in asa ceva..
Allah Alim
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |