buna idee daniela.
Eu nu stiu daca este sau nu in romana, parca doar in engleza si araba este pe internet.
mai multi membrii de pe site stiu engleza..eventual am putea incera sa o postam in lb. romana pe "bucati"...daca nu ne depaseste limbajul...
Thread: Evanghelia lui Barnabas
Results 1 to 10 of 61
|
|
-
05-13-2006, 01:29 PM
Assalamu Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu!
Stie cineva daca exista traduceri ale Evangheliei lui Barnabas in limba romana?
am vrut sa-i traduc mamei mele din limba engleza, insa din pacate n-am prea reusit pana acum
<din cauza timpului>
daca nu se gaseste in romana, atunci, Insha'a Allah o sa incerc sa o traduc.. <putin cate putin>... din limba engleza...
[si nu doar eu... cine poate ajuta... e binevenit... si postam aici.. mi s-a parut f. interesanta].
Insha'a Allah.. cat de repede o sa am timp.. o sa traduc istoricul evangheliei.. si cate ceva despre istoria crestinismului.. cu Constantin cel Mare <asta daca nu cumva e postat deja pe-aici pe undeva.. inca n-am avut timp sa verific
>
Allah sa ne binecuvanteze pe toti,
d.
-
05-13-2006, 01:34 PM
-
05-13-2006, 01:47 PMPai asa spun si eu.. pe "bucati" Insha'a Allah.. putin cate putin <fiindca nici timpul nu permite>.. daca in romana nu se gaseste.. cred ca ar fi foarte bine....
Originally Posted by amal
Ma'a Alssalama
-
05-13-2006, 03:12 PM
m-am uitat peste evanghelie insa NO Comment
-
05-13-2006, 03:58 PM
apropo, cand credeti voi ca a fost scrisa??sper ca persoana care incepe sa o traduca sa scrie si o mica prezentare a ei
-
-
-
05-13-2006, 08:29 PM
pai din cate am inteles eu de pe National Geographic exista peste 90 de evanghelii, din care s-au ales 4.
evanghelia lui Barnaba a fost scrisa mai tarziu, dupa Isus...daca tin minte bine, era cel care a condus o revolta impotriva romanilor pt ca vroiau sa faca statui si sacrificii pt zeii lor in templul evreilor...
-
Banned
05-13-2006, 08:33 PMCe inseamna asta? Ca nu e buna de citit? pai din vastele tale cunostinte despre crestinism cred ca ar fi bine venit sa ne zici macar cateva idei despre aceasta evanghelie, daca tot te-ai uitat peste ea, ca sa stim ce contine.
Originally Posted by nazirah
Ce zici?
-
05-13-2006, 09:05 PM
Pai m-a lasat fara comentarii cand m-am interesat cand a fost scrisa , de cine a fost scrisa si alte concluzii la care au ajuns cercetatorii. Si am si citit cateva fragmente din aceasta "evanghelie". Te rog sa ma scuzi dar nu discut despre apocrife. Sunt in Silenzio Stampa cand vine vorba de ele. Sa vb ceilalti crestini!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |