Notices

Results 1 to 1 of 1
  1. Cateva Solutii Pentru Problemele Legate De Frumusete 
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Intrebari frecvent intalnite!!
    1.Intrebare:
    Am porii dilatati! Pot sa-i micsorez cumva?

Raspuns :
    Din pacate, nu. Exista totusi o veste buna: folosirea zilnica a lotiunilor speciale va impiedica secretia de sebum sau aparitia comedoanelor. Utilizeaza dimineata si seara un demachiant adecvat tipului tau de piele si o lotiune tonica din aceeasi gama. Poti folosi ca remediu impotriva porilor dilatati si apa foarte rece sau cuburile de gheata.

2. Intrebare :
    Sprancenele imi stau cam zburlite. Cum pot domoli firele rebele?

Raspuns:
    Ai nevoie de o periuta de dinti si ceara de par sau mascara incolora. Aplica ceara pe toata lungimea sprancenei, modeleaza-i cu grija forma, apoi finiseaza cu varful degetului. Poti folosi si fixativ, dar cu foarte mare atentie. Mascara incolora este o solutie la indemana si are si o periuta usor de folosit.

3. Intrebare :
    Genele mele sunt scurte si fara volum. Exista posibilitatea de a le alungi, fara sa para incarcate?

Raspuns :
    Da. Si nu trebuie sa apelezi la vreun truc sau si mai rau, sa le tai, pentru ca asa ai auzit tu ca se regenereaza. Trebuie sa alegi o mascara care sa amplifice fiecare geana, de la baza pana la varf. Daca iti doresti volum foloseste un rimel pentru volum si alungire. Efectul este covarsitor. Iar pentru o privire spectaculoasa mizeaza pe formulele cu 2 componente: una transparenta, care alungeste si una pentru culoare, care imbraca.

4. Intrebare :
    Stralucirea gloss-ului meu paleste pre repede pe buze. Cum sa fac sa reziste mai mult?

Raspuns :
    Secretul?
    Cu un creion intr-o nuanta neutra deseneaza intai conturul buzelor si apoi umple cu culoare si interiorul. In final, aplica gloss-ul si asa poti fi sigura de un rezultat de durata. Nu folosi niciodata un creion intr-o nuanta mai inchisa decat rujul sau doar pentru contur.

5. Intrebare:
    Pielea de pe obraji parca este de hartie, iar in jurul ochilor incepe sa se deseneze o retea de riduri. Cum sa remediez situatia?

Raspuns :
    Acestea sunt efectele frigului! Vremea rece a afectat persoanele cu pielea fina. Ce-i de facut? Foloseste o crema ultra-hidratanta si antirid si nu uita de fondul de ten lichid sau crema. Este de mare ajutor pe o astfel de vreme!

6. Intrebare :
    De ce unele femei pur si simplu “trasnesc” a parfum?

Raspuns :
    Pentru ca nu se autocenzureaza!
    Exista insa si o explicatie obiectiva: persoanele care poarta mereu aceeasi aroma ajung sa n-o mai simta si astfel au tendinta de-a o reimprospata, fara a fi cazul.
    Daca esti pritena cu una din aceste fete , poti sa le faci un bine si sa le atragi atentia.

2. Mersi gabriela guettat de la :

maha (04-23-2010)

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)