Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. De Ce Femeile Plang? 
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum Wa Rahmatulah Wa Barakatu,

De Ce FeMeiLe Plang?

Un baietel si-a intrebat mama, "Tu de ce plangi?"

"Pentru ca simt nevoia sa plang",a raspuns mama.

"Nu am inteles",a spus baiatul.

Mama lui l-a imbratisat si i-a spus,"Si nu vei intelege niciodata".

Mai tarziu baiatul s-a dus si la intrebat pe tatal sau, "De ce se pare ca mama plange fara motiv?"

"Toate femeile plang fara motiv",a raspuns tatal sau.

Baiatul, inca se mai intraba de ce femeile plang, si intr-un final s-a dus la un Shaikh (Invatat). "Cu siguranta el stie raspunsul", s-a gandit el.

"Ya Shaikh! De ce femeile plang asa de usor?"

Shaikhul i-a raspuns: "Cand Allah a creeat femeia, ea a trebuit sa fie speciala. EL a creeat-o cu umeri puternici, suficient pentru a cara greutatea lumii intregi, dar in acelasi timp sensibila pentru a oferi comfort. EL i-a daruit puterea interioara sa indure o nastere si respingerea, ce v-a veni de la copii ei. EL i-a daruit rabdare, care ii permite sa mearga mai departe, cand toti cei din jur renunta, si sa aiba grija de familia ei cand este bolnava si extenuata, fara a se plange. EL i-a daruit sensibilitatea cu care sa isi iubeasca copii sub orice sau din toate circumstantele, chiar si cand copilul ei o raneste foarte tare. EL i-a daruit putere sa aiba grija de barbatul ei, chiar daca acesta greseste, si a modelat-o din coasta lui pentru ai proteja inima. EL i-a daruit intelepciune pentru a realiza ca un barbat bun nu isi v-a rani niciodata sotia, dar cateodata ii testeaza puterea si ea hotaraste sa raman alaturi de el cu certitudine. Si intr-un final, EL i-a daruit o lacrima. Aceasta este al ei si numai al ei in exclusivitate, sa o foloseasca cand are nevoie. Ea nu are nevoie de un motiv sau o explicatie, este al ei."

"Vezi tu fiul meu, frumusetea femeii nu este in hainele pe care ea le poarta, in frumusetea chipului ei sau in felul in care isi piaptana parul. Frumusetea femeii trebuie vazuta in ochii ei, deoarece acolo se gaseste drumul spre inima ei - locul unde iubirea locuieste."

Dupa ce baiatul a gasit raspunsul el nu a mai pus niciodata aceasta intrebare.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

2. Urmatorii 2 au spus mersi lui Nadia pentru acest subiect

gabriela guettat (12-01-2006), Mariyah (12-01-2006)

3.  
    Incepator nur's Avatar
    salam aleikum,
    stiti,am citit tot si am de spus si eu ceva..asa cum toti stiti,viata nu este prea blanda cu mine si fiul meu ,,,,eu plang,plang mult gandind-uma la ziua de maine,plang de disperare uneori ca poate maine Amin are sa fie orfan,plang cand ma gandesc la fiul meu care nu este langa mine,plang cand cine-va ne face o bucurie,plang cand baiatul meu este bolnav,si mai ales plang cand ma rog....dar vin acum si intrebare lacrimile pe care eu le vars sun ipocrite? si nefondate? semn de slabiciune si intentii ascunse? atunci va intreb ,toti acei barbati care zilnic ranesc ,,doar din orgoliu,acei barbati care inseala si mint aceia care iuta sa vina acasa cu saptamanile ,dece cand vor sa fie iertati dau o lacrima? si sufla din nas? pentru-ca sunt sinceri? oare chiar la ei totul inseamna sinceritate? hmm.(am dat exemple si nu am atacat pe nimeni )

4.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Sara iubito nu te supara , adica parerea mea este ca nu toate araboaicele sunt sfinte chiar daca poarta higab, asa cum nu sunt nici femeile din tarile occidentale.
    In fine fiecare cu treaba lui important este sa ne alegem prietenii cumsecade.
    Te-am pupat iubito
    Mi-i dor de tine

5.  
    Deosebit sara's Avatar
    Quote Originally Posted by imanikka View Post
    Sara iubito nu te supara , adica parerea mea este ca nu toate araboaicele sunt sfinte chiar daca poarta higab, asa cum nu sunt nici femeile din tarile occidentale.
    In fine fiecare cu treaba lui important este sa ne alegem prietenii cumsecade.
    Te-am pupat iubito
    Mi-i dor de tine
    Nu iubita , fii linistita nu m-am suparat pe tine , dar ma refeream ca toti zic de araboaice , de paraca europencele sunt mai breaze . Oricum tu stii parerea mea despre arabi in general , asa ca . . .
    Si mie imi este dor de tine . Sper ca te intorci curand .
    Allah Makum .
    Only ALLAH can judge me !

6.  
    Harnic
    [QUOTE=sara;22230]Salam Aleykum ,
    Dar de ce vorbiti numai de femeile raboiace ca sunt asa?

AL SALAMU WALEKOM!

Asta voiam sa-i spun si eu lui Suleiman.De ce nu a zis de femei in general,a specificat ca cele din Eupopa.Asa i-am dat si eu niste exemple ca si ---------------re araboaice sunt destule de care spune el.
    Sunt sigura ca sunt foarte multe araboaice care au viata foarte grea ,mai alest cele din apropierea soacrelor(nu toate soacrele sunt rele)
    Astea sunt libere,sotul pleaca dimineata, vine seara obosit au timp de distractie.
    Bineinteles ca o persoana care merge la lectii de islam nu v-a dansa dupa ce termina lectiile.Mai ales o persoana cu frica de CEL PREAINALT,care vede si ce este inauntru nostru.
    Eu vreau sa zic ca nu numai in tarile arabe sunt femei cumsecade, de multe ori vezi acolo mai rele ca aici.
    Nu-mi sunt prietene,abia am timp sa stau aici cu voi, cu toate ca aici ma simt mai bine.
    Te intrebi ce-am cautat acolo?
    Timp de 2 ani am crezut ca araboaicele sunt un exemplu,asa-mi spunea mereu sotul: femeile noaste sunt altfel!,la noi nu exista asa ceva. Dupa 6 ani cand i-am spus ca nevasta seikului fuma, mi-a spus:daca i-as spune sigur a-r divorta cica el uraste tutunul.
    Eram curioasa cum sunt ele, poate te miri,dar voiam sa invat de la ele cum trebuie sa ma comport cu sotul,sa-i gatesc mancaruri de-ale lor, sincer, sa-l fac fericit pe sot sa traim o viata linistita unul langa altul.Pe atunci nu aveam Quranul,si nici nu stiam nimic de comportamentul femei in ISLAM.
    Acum trebuie sa plec sper sa intelegi.

7.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    ce araboaice?
    romancele sunt clar superioare ..nu numai ca sunt mult mai frumoase dar sunt si mai harnice
    ma uitam pe youtube .....la niste cantarete araboaice, e drept erau frumoase dar la fel de dezbracate precum cele din trupele sexy de la noi

de ce araboiacele inseala mai putin?
    simplu , de frica ! pai stiti ce pateste o femeie in Iran daca este adulterina? daca nu stiti...e mai bine asa !

o groaza de araboaice fumeaza si cate n-au cercel in nas chiar daca poarta hijab ....am vazut o multime prin magazinele din bucuresti..mi-am dat seama ca-s araboiace dupa nasul stramb si pielea inchisa ,ochii inchisi....asta ca sa nu-mi ziceti ca erau romance convertite.

eu acum nu vreau sa zic ca o femeie araba nu are nici o calitate ....poate ca asta reiese....nu vreau decat sa spun ca femeia araba nu poate fi considerata un exemplu ...ca -s de toate felurile ca orice alt tip de femeie

nu mai zic ca o colega a vizitat egiptul si a stat in casa unor egipteni ...mi-a zis ca erau 20 de femei in casa si toate aveau o gura cat o sura si nu faceau decat sa tzipe, sa barfeasca si sa gateasca toata ziua. Asa femei guralive nu a vazut de cand e ea si cica nu e asta un exemplu izolat, mai sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

8.  
    membru de onoare genan's Avatar
    Quote Originally Posted by Villhelmiina View Post
    ce araboaice?
    romancele sunt clar superioare ..nu numai ca sunt mult mai frumoase dar sunt si mai harnice

scuza-ma anamaria, dar cate fete arabe cunosti tu BINE, adika PERSONAL? abia atunci poti spune daca sunt mai harnice, adika daca muncesc toata zia, fie in casa lor, fie la job-ul lor, cat de mult au gija de copii s.a.m.d.

ma uitam pe youtube .....la niste cantarete araboaice, e drept erau frumoase dar la fel de dezbracate precum cele din trupele sexy de la noi

in orice tara, limba si cultura, muzica comerciala se vinde muuult mai bine cand e o 'imagine" de calitate care o promoveaza. cauta pe youtube videoclipuri ale lui feyrooz sau majeeda arroomi sau om kolthoom.... cu siguranta nu stii cine sunt ele.... iti spun eu: sunt cele mai mari cantarete arabe din toata timpurile... si muzica lor nu se compara cu cea cantata de dezbracate , gen boose elwawa (in traducere libera, "pupa buba!")
    ; sunt

simplu , de frica ! pai stiti ce pateste o femeie in Iran daca este adulterina? daca nu stiti...e mai bine asa !

femeile din iran nu sunt deloc araboaice...
    si inca ceva: sa stii ca si araboaicele crestine inseala intrun procent muuuuuuuuult mai mic decat romancele, tot crestine.... oare de ce? la ele oricum nu mai intervin pedepsele de genul celor aplikate femeilor PERSANE din iran....

o groaza de araboaice fumeaza si cate n-au cercel in nas chiar daca poarta hijab ....am vazut o multime prin magazinele din bucuresti..mi-am dat seama ca-s araboiace dupa nasul stramb si pielea inchisa ,ochii inchisi....asta ca sa nu-mi ziceti ca erau romance convertite.

IN MOD SIGUR cunosc, chiar si in buc, MUUUUUUULT mai multe femei arabe, 100% de la mama lor... si pe cuvantul meu ca nu am vazut nici macar una cu cercel in nas.... si nici asa tangential prin magazinele din bucuresti!!!!
    si inca ceva: orice femeie cu nasul stramb, piele mai creola si ochi negrii e araboaica?!?!?! hai ca asta nu am mai auzit-0!!!!

desi daca ma uit bine in oglinda , observ ca sunt foarteeeeeeeeeee alba! si sa nu spui ca sunt asa, pt ca mama e alba, pt ca eromanca... vrei sa iti atasez o poza cu fam din partea tatalui sa vezi ce albe sunt femeile.... ? sincer, tu asa stii despre arabi femei sau barbati ca snt TOTI cu pielea mai inchisa?

eu acum nu vreau sa zic ca o femeie araba nu are nici o calitate ....poate ca asta reiese....nu vreau decat sa spun ca femeia araba nu poate fi considerata un exemplu ...ca -s de toate felurile ca orice alt tip de femeie

nu mai zic ca o colega a vizitat egiptul si a stat in casa unor egipteni ...mi-a zis ca erau 20 de femei in casa si toate aveau o gura cat o sura si nu faceau decat sa tzipe, sa barfeasca si sa gateasca toata ziua.
    asta pt ca NU sunt harnice?

Asa femei guralive nu a vazut de cand e ea si cica nu e asta un exemplu izolat, mai sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

cate femei romance mahalagioaice am cunoscut eu., sa fiu sanatoasa! si barfitoare si invidioase de nu mai puiteau!!! ca sa nu mai zic de pupin - posteriorul (ca sa nu ma exprim altfel) care e absolut ceva normal in romania in zilele astea ( vb de romania pt ca aici intru in contact cu zeci de oameni in fiecare zi,.. nu vad oamenii asa de indeaproape in alte tari)

oricum , cand iti mai faci asa pareri despre oameni, fa-ti-le despre oamenii pe care intr-adevar ii cunosti.. nu asa din auzite!!!!!

9.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Quote Originally Posted by Villhelmiina View Post
    ce araboaice?

nu mai zic ca o colega a vizitat egiptul si a stat in casa unor egipteni ...mi-a zis ca erau 20 de femei in casa si toate aveau o gura cat o sura si nu faceau decat sa tzipe, sa barfeasca si sa gateasca toata ziua. Asa femei guralive nu a vazut de cand e ea si cica nu e asta un exemplu izolat, mai sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Chiar nu ma asteptam la o astfel de postare din partea ta...daca venea de la cineva care nu a citit in viata lui o carte, care nu a cunoscut in viata lui decat pe aia de la el din sat...intelegeam!!! Dar astfel de postare!!! Sa reduci toate araboaicele la a fi inferioare romancelor, la a fi gura sparta si ce mai scrii tu pe acolo, sa te referi la araboaice ca acelea cu nasul stramb si piele inchisa la culoare!!!!
    Si vb despre anul 2006...sa mai avem pretentii la toleranta si la acceptare si la diversitate.... nu iti doresc decat sa fii o data in pozitia asta... sa te dispretuiasca cineva doar pt ca esti altfel...sa vezi cum e sa ti se spuna "ciudata", si alte lucruri mai rele, doar pt ca iti exprimi liber gandurile...
    Ai putea macar in sinea ta sa iti dai seama de ce ai spus si ce ai facut... practic ai vb f urat despre tine si despre modul tau de a gandi, cel putin "limitat"...asta o spun numai referitor la aceasta postare!!!!!

10.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    eu nu am inteles nimic din discursul tau

vb de tolerantza si acceptare aici insa discutia era despre un model de femeie si nu cu ce ne deranjeaza vreo tanti araboiaca sau ce ura mai starneste in noi

pur si simplu ca sa fii un EXEMPLU trebuie sa denotzi mai multe atitudini pozitive in detrimentul celor negative si chiar nu e cazul pt femeia araba

cate femeii arabe au ajutat cunoscute pt diferite descoperiri, activitati desfasurate pt sustinerea pacii etc, campanii pt nu stiu ce alte activitati etc si cate non -arabe?

femeia araba traieste de multe ori in lipsa de drepturi, uneori lipsita chiar de drepturile cele mai fundamentale, in societati dominate clar de barbati si reactioneaza de te doare capul. Adica rar cand face ceva! Ii place sa se complaca intr-un asemenea mediu asa ca nu vad cum gandeste aceasta persoana ca sa fie superioara unei alteia?

pana acum doar femeia non-araba pare sa -----streze ca exista in orice domeniu al vietii publice, chiar si cel politic..imbina perfect spatiu privat de cel public.

eu votez clar pt femeia non araba net superioara celei arabe din punct de vedere intelectual cel putin

11.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    :Salam:

As vrea sa reamintim titlul discutiei: De ce plang femeile?
    Genan sunt de acord cu tine Nu am stiut ca arabii se deosebesc dupa forma nasului , culoare etc AnaMaria dar poate erau tiganci? Imi spui si mie diferenta intre un Japonez, corean, tailandez, ca eu ii cam incurc?

Cat despre vorbitul si palavrageala egiptencelor nu sunt toate asa , dar daca mai priveai vre-un film sigur iti dadeai seama ca este ceva in sangele lor .
    Araboiacele nu sunt inferioare ..etc poate chiar sunt mai stimate decat alte nationalitati. Sa-ti intrebi prietena cate femei a vazut ca lucreaza prin baruri, cafenele (munca ptr barbati). Cate femei a vazut ca matura strazile? Eu una nu am vazut niciuna.Ele se respecta si la randul lor sunt respectate. In schimb am vazut o multime de femei care lucreaza in departamente precum Stare civila, Vize, migratie, Justitie etc.
    Nu am vazut nici o fata musulmana cu cercel in nas, poate erau indience? Pai se mai gaseste cate una care-si face de cap si parintii nu o controleaza ca sunt indiferenti.Pai da astfel de cazuri 1/100 nu ca in romania 99/100.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)