Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. Votati pentru dreptul de a purta batic in Europa. 
    fondator suleiman's Avatar

2. Mersi suleiman de la :

sara (12-02-2006)

3.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Asta din saudi http://www.youtube.com/watch?v=VLJOd...20Hijab%20Veil

e facut la misto,parerea mea!!
    Alea poarta niqab si maneci scurte?Si le umfla risul de nici nu pot vorbi!

4.  
    Harnic Sarah_Nour's Avatar
    Hannen , eu una nu l-am putut viziona este ingrozitor de ironic si istagfiru Allah al-azim dar este de-a dreptul penibil ma enerveaza asa tare ca nu pot nici sa privesc asa ceva

PS: am votat si eu insa am o curiozitate credeti intradevar ca va lua cineva in considerare aceste voturi??

5.  
    fondator suleiman's Avatar
    Nu m-am uitat dar vreau sa corectez ceva :
    Turcia : 95% din populatia sunt musulmani (ca si denumire) .
    Turcia : Nu aplica religia Islamica si nici o data nu a aplicat-o . Cand evreii si europenii au vrut sa scape de Sultanul Abdul-Hamdid al-2-lea au infiltrat niste baieti semi-turci cu mame nemusulmane , si au facut revolutie in Turcia , in perioada primului razboi mondial .
    Pe la sfarsitul raboiului , a ajuns la putere unu Mustafa Kamal Ata-turc (mama fiind evraica) , care a anulat khilafah , si a interzis imbracamintea islamica , si a interzis baticul , a interzis Athanul in araba , a anulat limba araba si a facut o limba noua cu caractere latine , in timp ce erau arabe . Rasplata a fost sa primeasca din partea Europei o bucata imensa din siria , care este pana in ziua de azi sub puterea turcilor desi nimeni de acolo nu este turc .

Si de atunci pana in ziua de azi , turcia nu a fost nici o data o tara islamica .

In urma cu cativa ani , o doamna din familia Qawekji , de originea tripoliana (liban) , a castigat alegerile parlamentare , si in prima zi de muna a intrat in parlament cu baticul simplu pe cap dar a fost data afara .
    Un pic mai tarziu i-au retras cetatenia turca , la fel au facut si americanii (avea si cetatenia americana) i-au retras cetatenia americana .
    Bunicul la aceasta doamna , a plecat din Tripoli (liban) in primul razboi mondial si a luptat cu turcii si drept rasplata a primit cetatenia turca si a ramas acolo si s-a casatorit si a avut copii si nepoti .
    Doamna Qawekji , a fost anuntata ca Libanul isi deschide bratele pentru ea , si ii da cetatenia Libaneza (conform legii libanului , orice om care dovedeste ca este de originea libaneza chiar de mai mult de 100 de ani , primeste toate drepturile lui ca si libanez) ..

Pe scurt , turcia nu e o tara Islamica .

6.  
    Member saneeh's Avatar
    Am votat si eu cu citeva zile in urma Nu

7.  
    Incepator nur's Avatar
    salam aleikum,sunt inca sub efectul socului,poate cine-va sa ma lamureasca si pe mine ce au vrut sa ---------------streze acele doamne?defapt nu au facut altceva decat sa ---------------streze ca sunt ............,wallah ma gandesc la ce spun nemusulmanii privind-ule ..cam ce imagine i-si fac despre femeile musulmane...,iar daca asta este modul lor de a protesta ma gandesc serios contra la ce ---------------streaza?sau poate doar fac reclama prostului gust si caracterului neadecvat...inshallah sa le lumineze bunul Allah si pe noi sa ne apere de asa ceva.

8.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Eu de vreun an tot votez pe site-urile astea, dar sunt curioasa daca cineva le foloseste la ceva...sau e doar o gluma a unora
    Cat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor, care nu gasesc alte site-uri sa le gazduiasca "operele regizorale"...

9.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Cat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor

nu sunt de acord cu aceasta idee. Youtube este un loc cu material f complex . Gasesti de toate din orice domeniu.Eu am gasit f multe lucruri interesante.

Apropo pt prima oara in viata mea am aflat cum actoneaza faudel in timpul concertului, asta multimita lui Youtube.

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=yEupwjbU4Vo[/MEDIA]

10.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Cat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor

nu sunt de acord cu aceasta idee. Youtube este un loc cu material f complex . Gasesti de toate din orice domeniu.Eu am gasit f multe lucruri interesante.

Apropo pt prima oara in viata mea am aflat cum actoneaza faudel in timpul concertului, asta multimita lui Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=yEupw...elated&search=

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)