http://www.msnbc.msn.com/id/15766882/
Puneti raspunsul NO .
Results 11 to 18 of 18
|
|
-
12-01-2006, 08:25 PM
-
Mersi suleiman de la :
sara (12-02-2006)
-
12-03-2006, 05:54 AM
Asta din saudi http://www.youtube.com/watch?v=VLJOd...20Hijab%20Veil
e facut la misto,parerea mea!!
Alea poarta niqab si maneci scurte?Si le umfla risul de nici nu pot vorbi!
-
12-03-2006, 08:18 AM
Hannen , eu una nu l-am putut viziona este ingrozitor de ironic si istagfiru Allah al-azim dar este de-a dreptul penibil
ma enerveaza asa tare ca nu pot nici sa privesc asa ceva
PS: am votat si eu insa am o curiozitate credeti intradevar ca va lua cineva in considerare aceste voturi??
-
12-03-2006, 02:53 PM
Nu m-am uitat dar vreau sa corectez ceva :
Turcia : 95% din populatia sunt musulmani (ca si denumire) .
Turcia : Nu aplica religia Islamica si nici o data nu a aplicat-o . Cand evreii si europenii au vrut sa scape de Sultanul Abdul-Hamdid al-2-lea au infiltrat niste baieti semi-turci cu mame nemusulmane , si au facut revolutie in Turcia , in perioada primului razboi mondial .
Pe la sfarsitul raboiului , a ajuns la putere unu Mustafa Kamal Ata-turc (mama fiind evraica) , care a anulat khilafah , si a interzis imbracamintea islamica , si a interzis baticul , a interzis Athanul in araba , a anulat limba araba si a facut o limba noua cu caractere latine , in timp ce erau arabe . Rasplata a fost sa primeasca din partea Europei o bucata imensa din siria , care este pana in ziua de azi sub puterea turcilor desi nimeni de acolo nu este turc .
Si de atunci pana in ziua de azi , turcia nu a fost nici o data o tara islamica .
In urma cu cativa ani , o doamna din familia Qawekji , de originea tripoliana (liban) , a castigat alegerile parlamentare , si in prima zi de muna a intrat in parlament cu baticul simplu pe cap dar a fost data afara .
Un pic mai tarziu i-au retras cetatenia turca , la fel au facut si americanii (avea si cetatenia americana) i-au retras cetatenia americana .
Bunicul la aceasta doamna , a plecat din Tripoli (liban) in primul razboi mondial si a luptat cu turcii si drept rasplata a primit cetatenia turca si a ramas acolo si s-a casatorit si a avut copii si nepoti .
Doamna Qawekji , a fost anuntata ca Libanul isi deschide bratele pentru ea , si ii da cetatenia Libaneza (conform legii libanului , orice om care dovedeste ca este de originea libaneza chiar de mai mult de 100 de ani , primeste toate drepturile lui ca si libanez) ..
Pe scurt , turcia nu e o tara Islamica .
-
-
12-04-2006, 03:26 PM
salam aleikum,sunt inca sub efectul socului,poate cine-va sa ma lamureasca si pe mine ce au vrut sa ---------------streze acele doamne?defapt nu au facut altceva decat sa ---------------streze ca sunt ............,wallah ma gandesc la ce spun nemusulmanii privind-ule ..cam ce imagine i-si fac despre femeile musulmane...,iar daca asta este modul lor de a protesta ma gandesc serios contra la ce ---------------streaza?sau poate doar fac reclama prostului gust si caracterului neadecvat...inshallah sa le lumineze bunul Allah si pe noi sa ne apere de asa ceva.
-
12-05-2006, 05:28 PM
Eu de vreun an tot votez pe site-urile astea, dar sunt curioasa daca cineva le foloseste la ceva...sau e doar o gluma a unora

Cat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor, care nu gasesc alte site-uri sa le gazduiasca "operele regizorale"...
-
12-06-2006, 03:58 PMCat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor
nu sunt de acord cu aceasta idee. Youtube este un loc cu material f complex . Gasesti de toate din orice domeniu.Eu am gasit f multe lucruri interesante.
Apropo pt prima oara in viata mea am aflat cum actoneaza faudel in timpul concertului, asta multimita lui Youtube.
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=yEupwjbU4Vo[/MEDIA]
-
12-06-2006, 03:59 PMCat despre filmuletele de pe youtube....cred ca youtube e locul tuturor frustratilor
nu sunt de acord cu aceasta idee. Youtube este un loc cu material f complex . Gasesti de toate din orice domeniu.Eu am gasit f multe lucruri interesante.
Apropo pt prima oara in viata mea am aflat cum actoneaza faudel in timpul concertului, asta multimita lui Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=yEupw...elated&search=
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |