![]()
![]()
![]()
imi pare sincer rau pentru aceasta sora insa eu chiar nu am nici cea mai vaga idee ceea ce trebuie facut....si e cu atat mai urata situatia,cu cat ne confruntam cu niste oameni (si aici fac referire la dnul consul si nu numai) care in loc sa caute sa ajute,mai mult fac rau si te privesc cu superioritate![]()
insha'Allah sa poata rezolva aceasta situatie cat mai repede
Allah maaki
Thread: Surioara Iman Are Nevoie De Noi
Results 1 to 10 of 18
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
02-19-2007, 02:37 PM
ASSALEMU ALEIKOUM LA TOTI RASARITENI!
Surioara noastra IMAN DIN EGIPT ARE NEVOIE URGENTA DE VOI,CEI SAU CELE CARE II PUTETI DA SI CEA MAI MICA INFORMANTIE VA MULTUMIM ANTICIPAT!
Rezidentza lui Iman in Egipt la inceput(i-a fost eliberata in baza faptului ca cea mica invata acolo).
Acum trebuie sa faca un fel de inregistrare la Ministerul Educatiei,ca fata ei la sfarsitul anului sa poata primi diploma de absolvire a clasei a inta-ia,aceasta fiindu-i eliberata numai pe baza vizei lui Iman.
Iman a obtzinut VIZA,ALHAMDULILLAH!!
Toate bune pana acum!!!!!!
ACUM INTERVINE PROBLEMA:
DE LA SECRETARIATUL SCOLII I S-A CERUT O FOIE ELEIBERATA DE AMBASADA ROMANIEI UNDE SA SCRIE CA STATUL ROMAN NU ARE NIMIC IMPOTRIVA CA FATA EI SA STUDIEZE ACOLO.
SI .............BINEINTELES CA DE LA AMBASADA AU ZIS CA "NU" SI CA ASA CEVA NU AU AUZIT NICIODATA,CA EI NU DAU SCRIS ASA CEVA
CONCLUZIE:
VA ROG DACA CINEVA CUNOSTE CEVA IN ACEASTA PROBLEMA SA O AJUTE PE SURIOARA NOASTRA CARE ASTAZI A PLECAT PLANGAND DIN AMBASADA.
DE CE?....PENTRU CA DL. CONSUL A ZIS CA DACA IL MAI CONTRAZICE O DA AFARA,SI PE DEASUPRA A TZIPAT LA EA!!!!
FOARTE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
02-19-2007, 04:40 PM

-
02-19-2007, 06:48 PM

Imi pare rau sa aud asta , eu nu am mai vorbit de mult cu Iman .
Stiu cum sunt cei de la ambasada romaniei , matusa mea a patit ceva asemanator , nu au vrut sa-i elibereze ceva , si nu a putut pleca in 'umra .
Allah sa o ajute pe Iman , o sa iau leg cu ea , sa vedem ce putem face .Only ALLAH can judge me !
-
02-19-2007, 07:02 PM
Selam, totul depinde de Ambasada Romaniei si ar trebui sa ia legatura cu Ambasada Romaniei din Bucuresti.Daca nu se rezolva nici asa trebuie trimisa o scrisoare la presedintele Romaniei.Ar trebuie incepute formalitatiile pentru ca dureaza foarte mult.Poti sa imi spui numele Consulului si daca ai fost programata ?O sa iti fie f greu sa obti acest act deoarece legile tariilor difera si actul pe care il cere scoala de acolo nu e valabil in Romania .Trebuie sa te lupti cu birocratia ca sa obti un simplu act. Fata a fost la scoala in Romania?Oricum nu inteleg de ce nu cere scoala la care este fata acest document?pentru ca ar fi mai usor .Ar fi bine sa consulti un avocat si daca se poate sa-mi trimiti pe privat numele consulului???
-
02-19-2007, 08:20 PM
Nu inteleg rostul cererii scolii din Egipt..............ce sa aiba statul roman impotriva studiilor in Egipt?????????
Care este logica acestei cereri???????????? Chiar este impetuos necesar sa fie statul roman de acord?????
Inteleg acordul parintilor dar nu al statului!!!!!!!!!!!FARA NICI-O INDOIALA,RELIGIA LUI ALLAH ESTE CEA MAI BUNA SI DREAPTA"
-
Incepator

02-19-2007, 09:43 PM
Se poate sa ne dai mai multe informatii? Iman este casatorita? Tatal fetei ce nationalitatea are? Intreb, pentru ca sotul meu este egiptean si din cate am inteles de la el, in clasa intai nu se elibereaza nici o diploma de terminare a clasei primare. Daca tatal fetei este cetatean egiptean, nu are nevoie de acordul Ambasadei Romaniei si de nici o hartie de la ambasada noastra pentru a studia fetita acolo.
Inca nu am semnatura , dar o sa am in curand
-
02-19-2007, 10:10 PM

Iman este casatorita cu cineva din Arabia Saudita .
Fetita ei este in cls 1 , deci nu ro nu a fost la scoala .
Ptr eleiberarea diplomei de terminarea cls 1 , trebuie acordul statului roman { cum trebuie sa mergi si la hajj , iti trebuie ca ei sa fie de acord } ca este de acord ca copilul sa mearga in egypt la scoala, dar consulul nu vrea { sau nu se elibereaza , Allah wa A'lam } , , acest act .
Alialivali la ce se refera sotul tau este shehada , care se elibereaza din 3 in 3 ani , si este f important nota ptr urmarea facultatii .
Aici este vorba de diploma ca a terminat cls intai .
InshaAllah sa se rezolve problema asta .
Spuneti du'a ptr ea .
P.S Nu stiu cum se numeste consului , si nici nu ma intereseaza , el nu suporta musulmancele , asa se poarta cu toate .
Only ALLAH can judge me !
-
02-19-2007, 11:25 PM
Salamalekum dragi surioare,imi pare tare rau sa aud ce se intimpla la ambasada din Egipt.Va doresc sa aveti parte de un consul ca cel din Bagdad,care intelege toate problemele,ajuta cu tot ce poate si pe deasupra prinde un moment in care sa te intrebe daca totul e in regula,daca nu ai nevoie de ceva.Insha Allah surioara IMAN sa rezolve aceasta problema si pe viitor sa gaseasca mai multa intelegere.Ma salame
A ierta este cea mai frumoasa razbunare.
-
-
02-20-2007, 12:19 AM
bism Allah Ar Raham Ar Rahim
asalam alekum wa rahmatullah wa barakatuh dragi surori !
in primul rand tin sa--ti multumesc Gaby
de ajutor si tie Sara
ca m-ati ascultat si nu in ultimul rand si voua surioarelor
actele sunt toate in regula alhamdulillah . (rezidenta mea este primita in baza studiilor amirei aici in egypt )
eu sunt casatorita cu cetatean saudit fetita are cetatenie romana si este inscrisaa aici in egypt la scoala dar conform legilor egyptene dupa primirea rezidentei se face in fel de inregistrare valabila pe o perioada de 6 ani de zile in baza careia amira va putea primi diploma de absolvire a studiilor respectiv clasa intai . totul a fost bine si frumos pana ieri cand de la ministerul invatamantului m-i s-a cerut sa aduc de la ambasada romaniei o hartie unde sa se precizeze ca amira poate sa studieze in egypt la scoala respectiva . si binenteles ca la ambasada mi-a fost refuzata cererea cu toate ca am avut cu mine dovada de cerere din partea scolii pt inregistrarea la minister plus o copie dupa o declaratie asemanatoare de la ambasda somaliei ambele scrise in limba araba raspunsul a fost urmatorul : ce-mi aduci mie hartie de la ambassda Somaliei ce tu nu te uiti pe harta adumi o hartie de la o ambasada a unei tari europene ori hartie de la minister sa ceara declaratia noastra si daca ma mai contrazici te dau afara asta pt ca i-am spus despre hartia data de la scoala ca oricum ce sa faca cu ea in limba araba ...................
dupa ce am vb cu Sara m-am lamurit care este problema ......insha Allah maine voi merge laminister sa cer hartia aceea si apoi daca o voi obtine din nou la ambasada insha Allah ............
eu va multumesc frumos pentru sprijin vream sa stiu daca mai sunt fete care l-i s-au mai cerut o astfel de harite de la minister ca sa stiu daca are rost tot balamucul asta sau doar sunt vesnicelele plimbari de la un ghiseu ;la altul doar de dragul birocratiei ............ insha Allah daca am sa rezolv am sa va anunt !
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |