Notices

Results 1 to 2 of 2
  1. Marea Britanie - Jocul cu Islamul electoral 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Nascuti si crescuti in Regat, dar visand la un sultanat sharia

In vreme ce noua generatie de musulmani din Marea Britanie se radicalizeaza si viseaza sa traiasca dupa legea islamica pe teritoriul Coroanei, politicienii britanici au intrat deja intr-o febra electorala cu consecinte dramatice pe termen lung.

Musulmanii tineri din Marea Britanie, nascuti si crescuti pe teritoriul Regatului Unit, s-au decis: democratia liberala si laica a civilizatiei occidentale nu e buna. Nu e atat de buna ca sharia, codul legislativ si prescriptiv al Islamului, de preferinta siit, dupa cum se arata intr-o cercetare efectuata in Marea Britanie, despre care scrie cotidianul The Telegraph. "Dintre musulmanii cu varste intre 16 si 24 de ani, 40% spun ca ar prefera sa traiasca dupa legea sharia in Marea Britanie, un sistem legal bazat pe invataturile Coranului. Cifra, pe segmentul de varsta de peste 55 de ani, este de numai 17%", citeaza The Telegraph. Iar asta in tara care a dat sistemul Windsor, cel al parlamentarismului clasic.
    PE MUCHIE. Insa problema intervine abia cand jocurile electorale create de prabusirea din ce in ce mai accentuata a premierului Blair, din cauza scandalului "bani contra titluri", iau avant si fac vizibil esafodajul noului discurs al adversarilor.

2. islam radical 
    Member andrees's Avatar
    Am vazut acum cateva saptamani pe CNN un documentar despre musulmanii din Marea Britanie. Multi dintre ei moderati, dar si multi radicali asemeni lui Omar Brooks vor sa impuna sharia (legea islamica) in Marea Britanie. Ma gandesc la cei din Irak, se urasc intre ei, pacat de cei care mor si mai ales de copiii fara parinti si de cei care vor ramane nenorociti pe viata. Voi ce parere aveti? De ce s-a ajuns la aceasta situatie. Cred ca nu am postat bine in sectiunea stiri, asa ca scuze.

CNN.com Amanpour: Brit radicals shock me - CNN.com

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)