Fratele nostru AbdulRahmen e internat la Bucuresti la Spitalul Victor Babesh.
Au acolo o sectie speciala,unde trateaza problemele de clima tropicala.
Nu mai are temperatura, dar in schimb mai tusheshte.De maine inshallah incep sa ii faca analizele.
ALLAH subhanahu wa ta'ala SA IL AIBA IN GRIJA SA!!!
Thread: Stiri Despre Fratele Nostru
Results 11 to 16 of 16
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
01-21-2007, 04:04 PM

-
01-23-2007, 10:54 AMassalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
alhamdulillah!
...fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa il insanatoseasca cat mai grabnic, pe fratele nostru AbdulRahman, si sa il rasplateasca cu cea mai buna rasplata pentru suferinta si rabdarea sa, inshaallah, amin!

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
-
01-23-2007, 10:35 PM
In numele lui Allah cel Milostiv, Indurator !
Am citit mesajele pe care le-ati scris si nu am cuvinte de multumire.
Multumirea mea, desi v-o daruiesc cu toata dragostea, este nesemnificativa fata de multumirea lui Allah Preainaltul.
Eu asta va doresc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, dar si celorlalti : Allah Atoatestiutorul sa va rasplateasca rugaciunile si sa va ofere unul dintre cele mai inalte locuri din Paradis. Amin.
Cu sufletul inca in Pelerinaj, in spital am recitit fapte din viata profetului Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !). Am recitit, de asemenea, despre batalia de la Uhud, al carui loc l-am vizitat cu fratii si surorile care au fost in Pelerinaj...
Nu pot uita cum, pe muntele Arcasilor am plans cu totii cand domnul Cherim Enghin ne-a relatat despre faptul ca o femeie l-a aparat pe Profet (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !)...
Sa fiti binecuvantate, surioare dragi, si nu uitati ca aveti in mine oricand in sha Allah un aparator. Orice aveti nevoie in sha Allah sa-mi spuneti.
Sa fiti mereu la fel de mandre ca sunteti femei musulmane, mamele copiilor care au alcatuit si vor alcatui Marea Ummah.
Asa cum spunea profetul Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui !), Paradisul se afla sub picioarele voastre.
Cu toata dragostea intru Allah Preainaltul
Fratele Abdul Rahman."In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
01-24-2007, 04:30 AMMasha'a Allah! Masha'a Allah, dragul nostru frate....
nu am cuvinte...
~~~
Allah sa-ti accepte pelerinajul & faptele bune
Ameen
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
01-24-2007, 08:35 AM
Wa alaykoum al salam wa rahmatullahi wa barakatouhu
Alhamdulillah ca te-ai insanatosit asa de repede
si bine ai revenit printre noi.
Cat de frumos vorbesti,ca intotdeauna masha'Allah! ca numai citind postarile tale pot sa-mi imaginez cat de minunat este sa mergi la Casa lui Allah subhana wa ta'ala si sa-mi siroiasca lacrimi (pe care unii nu le inteleg).
Ma bucur ca etsi bine acum,
,si fie ca Allah subhana wa ta'ala sa ne ofere si noua ocazia de a merge in Pelerinaj la Makkah macar o data in viata si insha'Allah si tu sa ajungi din nou acolo

-
01-24-2007, 12:27 PM
In numele lui Allah cel Milostiv, Indurator !
Amin
Allah Preainaltul sa primeasca rugile voastre si sa va faca musafiri in Casa Lui, locul unde orice ruga spusa cu credinta si piosenie se va implini.
Inca odata, va transmit toata dragostea si respectul meu
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |