Notices

Thread: moschee

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. moschee 
    Member alexa's Avatar
    salam alakom! intrebarea mea e cum ar trebui sa ma comport,imbrac pt o vizita,ca sa zic asa,la moschee avand in vedere ca nu sunt musulmanca dar as dori sa vad,sa iau parte la un moment de rugaciune acolo.
    shukran

2.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Pentru ca esti crestina nu cred ca poate sa iti impuna cineva cum sa te imbraci dar nici ca musulmana nu cred ca exista o persoana la intrare care sa spuna : "tu treci, tu stai pe loc."

Eu am fost de patru ori intr-o moschee , odata iarna si de 3 ori vara cand era f cald.
    Nu mi s-a spus niciodata nimic ca nu am parul acoperit insa e drept nu am stat la rugaciune.
    Si m-am imbracat asa cum ma imbrac eu de obicei pe strada ,eu zic k a fost ok, iti imaginezi ca oamenii cu care am interactionat nu m-au facut sa simt ca ceva nu e in regula chiar daca poate in sufletul lor situatia era alta . Bine la mine e si faza ca ascult multa muzica rock si am in garderoba multe haine lungi si negre ma refer la astea de iarna iar vara asta s-au purtat fustele lungi si aveam si eu 2 cu care maturam strada.

Ideea principala e ca trebuie sa incerci sa te imbraci decent si mai ales acum ca e iarna poate ai un palton trei sferturi sau mai lung in garderoba , cred ca pantalonii merg ,poate si o esarfa , un batic ...insa astea sunt doar pareri, sugestii, nu as putea pretinde de la cineva sa urmeze ceea ce eu nu am fost in stare.
    Acum imi dau seama ca puteam sa port si eu o esarfa macar asa aruncata pe cap pt ca in biserica doar mai obisnuiam.
    Anyway, nu m-am gandit la asta atunci. In general nu-mi fac eu probleme de gen imbracaminte - loc desi poate ca ar fi cazul.

3.  
    fondator suleiman's Avatar
    exact ce trebuie sa faci ca sa intri la biserica .

Trebuie sa fii curata (sa nu ai ciclu) , si sa ai parul din cap acoperit .

Atat .

4.  
    a uitasi sa spun ca trebuie sa faci baie inainte si sa nu fii data cu parfum.

5.  
    Member alexa's Avatar
    va multumesc mult,chiar imi doresc mult sa merg si sa vad cum e si ma gandeam sa fiu cat mai aproape de ei,ma refer la tinuta sau sa nu fac ceva gresit si sa supar intr-un fel sau altul....daca mai aveti sugestii va astept

6.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Draga mea,Alexa sa-ti fie inima curata si gata sa vada simplicitatea,NOASTRA!
    Sa fii asa cum esti ,ca sigur in inima ta e ceva daca vrei sa mergi la moschee!
    Asa cum deja ti s-a scris,sa fii acoperita decent,si curata!

ALLAH subhanahu wa ta'ala sa te indrepte si pe tine pe calea cea buna inashallah!!!

Sa ne scrii cum a fost dupa ce ai vizitat moscheea

7.  
    Quote Originally Posted by alexa View Post
    va multumesc mult,chiar imi doresc mult sa merg si sa vad cum e si ma gandeam sa fiu cat mai aproape de ei,ma refer la tinuta sau sa nu fac ceva gresit si sa supar intr-un fel sau altul....daca mai aveti sugestii va astept
    pey nu cred ca poti face ceva gresit
    eu nu stiam de faza cu descaltatu insa m-am prins cand am intrat si am vazut atatia papuci la intrare, mi-am dat jos papucii si i=am luat in mana
    in rest....hm nu stiu ....cred ca iti faci prea multe griji degeaba ...e totul normal.

8.  
    Member alexa's Avatar
    Merci mult,Villhelmiina:smile06: ! Cred ca intr-adevar imi fac griji degeaba,sunt sigura ca totul o sa decurga normal da' na, am vrut sa stiu la ce sa ma astept cat de cat.

9. Re: moschee 
    Harnic Latifah's Avatar
    Salam aleikum surioare.
    Eu am spus shahada cu putin timp in urma si cautand pe google magazine halal am dat de acest forum.
    In legatura cu moscheea....nu am curaj sa intru singura. Nu cunosc nici un musulman din romania . Ma puteti ajuta in legatura cu asta? si unde as putea gasi o comunitate musulmana?
    Multumesc

10. Re: moschee 
    membru de onoare genan's Avatar

w3laykom sslam wr7mto allah si bine ai venit printre noi!!! si mai ales mabrook pt shahada! insha allah allah ta`ala te va indrepta mereu catre calea cea dreapta!

cat despre comunitati,si moschei , ele sunt multe, al7mdolillah.... dar depinde si din ce oras esti......

Page 1 of 3 123 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)