Foarte frumoase poze habibty, sa ne mai pui
Thread: Muslima la plaja
Results 1 to 10 of 21
|
-
-
-
02-14-2007, 11:28 AM
Hai nu serios,voi v-ati duce in culorile curcubeului turbat si mulate in halu ala ,undeva,fie si la plaja???
Singura care mi-a placut a fost costumul cel negru cu ceva alb deasupra,dar celelalte asa de strinse si cu glugi in loc de hijab...estagfirullah.
-
-
02-14-2007, 06:36 PM
eu siincer am vrut sa zic de la incpeut...dar faza e ca dincolo de mulat (ceea ce mi se pare cea mai mare problema) si f mulat (daca te uzi vreun pic) mie mi se par urate acum a nu se intelege ca am ceva cu cei carora le plac modelele astea sau cu Anamaria,care le-a postat...dar asa mi se par.plus ca se vad si gleznele intr-o veselie...imi place numai hijabul acela negru simplu,vreau si eu unul
-
02-14-2007, 07:37 PM
mie mi s-au parut interesante , le-am gasit pe un forum unde o noua convertita intreba cum sa se duca imbracata la plaja
nu sunt nici stilul meu intrucat eu nu port decat negru, f rar alte culori insa pt ochi merg
-
02-14-2007, 10:40 PM
eu adesea ma gandesc ca as vrea sa fug uneori de aici...si ma si visez pe malul marii plimbandu-ma,insa nu ma visez cu un astfel de costum ma vad cu o abaye din aia neagraaaa si cu broderiile alea faine ( ) si un batic si gata...si sa adie asa frumos vantul bine,aici trecem de faza "cum ne imbracam la plaja" si ajungem la partea visuri...imposibile in acest moment.
Anamaria,ti-am zis ca nu au nici o legatura cu tine
-
-
-
02-15-2007, 02:38 AM
Parerea mea este ca sunt frumoase , dar eu nu m-as imbraca niciodata in asa ceva .
Eu am vazut o groaza de astfel de costume pe piata , dar ca sa fiu sincera , in culori mai "decente" , negru , albastru inchis . Si nu sunt chiar mulate , plus ca unele au "bluzele" f lungi , pana la genunghi . Unele arata ca treningurile , insa eu nu-s curioasa sa incerc , mai ales ca aici sunt piscine , iar femeile au 2 zile pe saptamana unde pot sa se imbrace cu ce vor ele , dar orele nu prea sunt potrivite .Only ALLAH can judge me !
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |