ASSALEMU ALEIKOUM LA TOTI RASARITENI!
Surioara noastra IMAN DIN EGIPT ARE NEVOIE URGENTA DE VOI,CEI SAU CELE CARE II PUTETI DA SI CEA MAI MICA INFORMANTIE VA MULTUMIM ANTICIPAT!
Rezidentza lui Iman in Egipt la inceput(i-a fost eliberata in baza faptului ca cea mica invata acolo).
Acum trebuie sa faca un fel de inregistrare la Ministerul Educatiei,ca fata ei la sfarsitul anului sa poata primi diploma de absolvire a clasei a inta-ia,aceasta fiindu-i eliberata numai pe baza vizei lui Iman.
Iman a obtzinut VIZA,ALHAMDULILLAH!!
Toate bune pana acum!!!!!!
ACUM INTERVINE PROBLEMA:
DE LA SECRETARIATUL SCOLII I S-A CERUT O FOIE ELEIBERATA DE AMBASADA ROMANIEI UNDE SA SCRIE CA STATUL ROMAN NU ARE NIMIC IMPOTRIVA CA FATA EI SA STUDIEZE ACOLO.
SI .............BINEINTELES CA DE LA AMBASADA AU ZIS CA "NU" SI CA ASA CEVA NU AU AUZIT NICIODATA,CA EI NU DAU SCRIS ASA CEVA![]()
![]()
![]()
CONCLUZIE:
VA ROG DACA CINEVA CUNOSTE CEVA IN ACEASTA PROBLEMA SA O AJUTE PE SURIOARA NOASTRA CARE ASTAZI A PLECAT PLANGAND DIN AMBASADA.
DE CE?....PENTRU CA DL. CONSUL A ZIS CA DACA IL MAI CONTRAZICE O DA AFARA,SI PE DEASUPRA A TZIPAT LA EA!!!!
FOARTE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thread: Surioara Iman Are Nevoie De Noi
Results 11 to 18 of 18
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
02-19-2007, 02:37 PM

-
02-20-2007, 12:22 AM
Cred ca mai degraba este vorba despre o adeverinta ca a absolvit clasa intai.....nicidecum de DIPLOMA.
Ministerul invatamanului din Romania nu poate elibera diploma ptr terminarea clasei 1 ..ci doar adeverinta.Problema este ca trebuie sa existe un acord intre cele 2 state ca sa poata echivala studiile.
Allah sa o ajute..........oricum Ambasada nu poate face altceva decat sa trimita toate datele in Romania si sa elibereze adeverinta Ministerul Invatamantului sau scoala unde a invatat fetita.
Nu are pe nimeni in Romania , care sa poata merge la scoala unde a invatat?
Ma gandesc ca asa ar rezolva mai repede......ar traduce si ar legaliza adeverinta si s-ar rezolva mai repede...........ma gandesc..................
FARA NICI-O INDOIALA,RELIGIA LUI ALLAH ESTE CEA MAI BUNA SI DREAPTA"
-
02-20-2007, 02:28 AM
Iubita , ea are nevoie de o adeverinta ca fata poate sa mearga la scoala in Egypt . Fara adeverinta asta , fetita nu primeste diploma de terminarea cls intai , ca si cand nu a facut-o . Iar consulul ia zis ca este libera sa duca fata unde vrea , si ca ei nu elibereaza astfel de acte
.
Allah cu mila .Only ALLAH can judge me !
-
02-21-2007, 05:58 AM
imi cer scuze ca ieri nu am intrat sa va anunt ce am facut dar nu m-am simtit bine deloc nu am apucat decat sa vorbesc cu sara imediat dupa ce am rezolvat problema alhamdulillah dar bineteles fara hartia de la ambasada ..............
va multumesc ca ati fost alaturi de mine ! :smile06: Barak Allah fikoum !

-
02-23-2007, 12:27 AM
Bismillah Arrahman Arrahim
Iman iubito ma bucur ca ai rezolvat problema. Totul se rezolva cu voia lui Allah subhanahu w Ta'ala. Este nevoie de rabdare si multa credinta. Orice problema ar rezolvare. De asta m-am convins de multe ori.
Sara iubito , tu esti ingerul pazitor al tuturor surorilor ce vin in Egipt. Fie ca Allah sa te rasplateasca si inima ta sa fie curata si buna intotdeauna.
Esti o persona ff speciala ptr mine. ESTI O PERSOANA MINUNATA. MASHA ALLAH

-
02-23-2007, 07:40 AM
Fetelor,pe mine m-ati pierdut
ce nebunie ,ce oameni
Vroiam sa va zic ca pina acum doi ani aveam aici la ambasada un consul care lucrase 7 ani in egypt si care l-a indragit imediat pe sotul meu.
I-a dat viza pt. ro pe ochi frumosi,peste program la 18:00 p.m.
Vorbea araba si era foarte glumet.
Cind am nascut-o pe Amira l-am cunoscut si eu,un om deosebit.
InshaAllah sa mai fie unul ca el curind in egypt.Acritura ala care e acum la ambasada l-am vazut si eu.Nu aveti idee cit e perioada pe care lucreaza,cind se schimba "tura"???
-
02-24-2007, 03:55 AM
Hannen iubita , ce timpuri cu consul de treaba , am auzit si eu de el , dar nu l-am intalnit .
Asta nou in vara unchiu lui meu nu ia dat viza , ptr ca nu a vrut , ai nostri era sinistrati , si ne-am gandit sa le facem o bucurie s ane ducem in vizita , dar lui nu ia dat viza , air matusa mea sa suparat si a inceput sa planga , si a facut-o mincinoasa , ca se preface , etc .
Stiam cumste de la o alta prietena careia ia expirat pasaportul , si mai avea sa o ia la injuraturii ca ce a pazit si nu la facut pana atunci .
Nimeni nu-l suporta , asa ca ar fi mai bine s anu avem nevoie de ei .
Nu stiu cum sta aici , dar sper sa plece curand .
P.S Iman iubita , ai dreptate , eu trag toate romancele in egypt
, numai cu tine nu a dat rezultate
, dar data viitoare , nu-mi mai scapi , cat am plans eu dupa ce ai plecat { apropo s am ars si cartofii
}
Only ALLAH can judge me !
-
02-27-2007, 04:57 AM
Sara,consulul de care vorbeam a plecat din egypt in japonia.Acum 3 ani cred, a plecat si de aici dar nu stiu unde.Zicea ca o sa plece dar l-a luat cam pe neasteptate.
Cind m-am dus eu sa fac certificat de nastere Amirei am vrut sa o pun si in pasaport dar nu aveam poze cu ea.Avea doar 2 luni si o lasasem cu o amica acasa.Consulul a acceptat sa-i las pasaportul si sa-i trimit poze ,sa puna pozele in pasaport si apoi mi-a trmis pasaportul prin posta acasa(in alt oras) chestie care nu se face.Si trebuia sa-l trimita repede pt. ca mie imi expira viza in citeva zile.Nu pot sa uit cit ne-a ajutat.Mai si suna din cind in cind sa ne intrebe de sanatate.
Consulul asta as vrea sa se intoarca,oare e posibil?
Si totusi locurile astea sunt batute in cuie,nu se poate face o reclamatie impotriva lui???(adica a astuia care ne face zilele amare)
-
03-08-2007, 02:56 PM
Adica voi spuneti ca dl. ala mustacios e consulul????? Aoleu, ma speriasi rau de tot... daca ii face sotului meu probleme cu viza? Ca e tare tare dificil omul ala.
Apropos, stie cineva, pt. viza de tip C/R, adica de intrare in romania in urma casatoriei cu cetatean roman, se percepe taxa de viza "multiple entry" adica cu mai multe intrari, sau "one entry"? Pt. ca eu am inteles de la el ca prima taxa se plateste, desi mi se pare anormal, avand in vedere ca omul intra in tara o singura data....
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |