DRAGII MEI FRATI SI SURORI RASARITENI,
m-am gandit sa incep acest subiect care sper sa fie de o atractzie generala pentru toata lumea.
RUGAMINTEA MEA ESTE DE VA REZUMA LA SIMPLA CITIRE!!!
FIIND UN SUBIECT FOARTE VAST,VA ROG SA NU SCRIETI LA EL PANA NU IL VOI TERMINA!!
AS DORI SA AIBA O CONTINUITATE FRUMOASA SI VOI INCERCA SA FIU PE INTLELESUL TUTUROR.
INSHALLAH,ALLAH subhanahu wa ta'ala SA MA AJUTE SA IL TERMIN CAT MAI REPEDE POSIBIL!
VA MULTUMESC PENTRU INTZELEGERE![]()
![]()
![]()
Thread: Eminentele Femei Ale Islamului
Results 11 to 15 of 15
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
02-21-2007, 01:35 PM

-
Urmatorii 5 au spus mersi lui gabriela guettat pentru acest subiect
daniela_muslimah (02-21-2007), huda_alrahim (02-25-2007), imanikka (02-25-2007), Nadia (02-21-2007), ummraschid (02-21-2007)
-

02-25-2007, 11:31 AM
*RABIA AL ADAWIYYA*
A fost o beduina din Bassora(Irak),a trait in perioada anului 717-801.
A fost de o frumusetze extraordinara,a fost si ramane un foarte mare exemplu de dragoste si fidelitate pentru Islam!
Ea a abandonat bogatziile si fericirile materiale ale acestei lumi, pentru a se consacra total lui ALLAH subhanahu wa ta'ala!

-

02-25-2007, 11:46 AM
MULTZUMESC LUI ALLAH subhanahu wa ta'ala CA M-A AJUTAT SA TERMIN!
Dragi mei
va multzumesc pentru rabdarea,(RABDAREA FIIND O MARE CALITATE A MUSULMANULUI)de care ati dat dovada,asteptandu-ma ca sa termin
Sper ca aceasta lectura va contribui (cat de putzin) la cultura noastra.
Daca cumva am greshit cu ceva la traducere,ma rog la BUNUL ALLAH subhanahu wa ta'ala SA MA IERTE!
EL subhanahu wa ta'ala ESTE A TOTSTIUTORUL!
SFARSHIT

-
02-25-2007, 12:37 PM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahu ta'ala wa barakatuhu,
draga surioara,
fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa te rasplateasca pentru aceste postari si pentru tot ceea ce faci pe calea Lui, subhanahu wa ta'ala, sa-ti inlesneasca faptele bune si sa te faca dintre cei al caror salas in akhira va fi Jannatul Firdaws, inshaallah!
Amin!
pentru tine!...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-
02-25-2007, 01:32 PM
Sa fii binecuvantata si rasplatita din plin pentru efortul tau si sunt sigura ca din calitatile Marilor Doamne ale islamului .......putem gasi si la tine...........eu sunt mandra ca putut cunoaste astfel de oameni.............chiar si virtual!!!!!!!!
PENTRU DUMNEAVOASTRA , DOAMNA.........
FARA NICI-O INDOIALA,RELIGIA LUI ALLAH ESTE CEA MAI BUNA SI DREAPTA"
-
02-25-2007, 05:50 PM

Iti multumim Gabi pentru traducere si Insha Allah aceasta informatie sa fie folositoare pentru noi toti. Fie ca Allah sa te rasplateasca.
Cei care au de adaugat ceva va rog imi scriti un PM si eu Insha Allah o sa adaug in postari.
Daca doriti cititi si aici despre Sotiile Profetului Mohamed ( Sallalahu Aleyhi w Salam
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |