As vrea sa stiu si eu daca sotia crestina vrea sa creasca un caine in casa , cate sanse de succes are tinand cont de religia islamica?
Mi se pare ca pe Islamulazi cineva a postat o poveste in care profetul a indemnat pe un om sa nu intre in casa unei persoane in care exista caine si icoane.
Thread: Cainele in casa
Results 21 to 24 of 24
|
|
-
04-03-2006, 06:31 PM
-
Mersi Mariyah de la :
naisrep (10-06-2008)
-
-
04-06-2006, 12:54 AM
Da este pisicul meu de acasa , iubirea vietii mele. Este primul si ultimul meu pisic pt ca dupa el , nu am de gand sa mai cresc niciodata altul. La cata atentie si ingrijire au nevoie permanent pisicii , nu se merita sa ai unul pt ca traiesc putin si te atasezi de el mai tare decat un om .SI la cat sunt de mofturosi...., spre exemplu pisicul meu e musulman nu mananca deloc carne de porc si nici de pui. Mananca doar iepure, miel si vita.
Pana la urma mai bine cresti un copil decat un pisic.
-
Incepator

04-06-2006, 09:24 AMPai fetelor eu le-am spus, le spun si le voi spune ca ma deranjeaza cainele dar nu am ce face. La mine in camera nu are voie sa intre, nu ma linge niciodata (Doamne fereste! asta mai lipsea) dar ma joc cu el ca vine la mine si mi-e mila de el.:smile33: :smile33: :smile33:
Si sti ca am si eu problema pe care o ai tu si sora mea o are. Dar nu-mi amintesc cand a aparut. La sora mea chiar s-a extins aproape pr toata palma. Sa fie oare din cauza cainelui??? Si ce ai facut pana la urma in afara de faptul ca te-ai frecat cu tarana???LA HUWALA LA QUWATA ILLA BILLAH
-
04-06-2006, 12:46 PM
Este cam dureros ceea ce am facut eu dar cel putin am scapat ..........alhamdulillah.Dar metoda pe care am aplicat_o eu acum cativa ani a fost una inainte sa aflu ca exista si o metoda babeasca si foarte utila.
Iata ce am facut eu ,cand basicutele au fost suficient de bine coapte cat sa le pot sparge ,le-am spart cu un ac steril si pe ele am pus pastilele de clorura care curata
de iti vine sa te urci pe pereti ca de fapt si sapa in carne.Dar cel mai util este laptele de rostopasca .Le spargi in mod steril si se unge cu lapte de rostopasca.Daca nu functioneza sa consulte un medic si sa zica de caine ,in mod sigur ii va da un tratament.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |