Notices

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52
  1. Contra Caderii Parului 
    moderator aiscia's Avatar
    Salam Aleikum Wr Wb.
    Dragi Surioare Stiti Cumva Vreun Tratament Natural Impotriva Caderii Parului?va Multumesc
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

2.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Quote Originally Posted by aiscia
    Salam Aleikum Wr Wb.
    Dragi Surioare Stiti Cumva Vreun Tratament Natural Impotriva Caderii Parului?va Multumesc
    Bunica mea ne-a sfatuit..pe mine si pe cumnata mea sa fierbem radacini de urzica...radacinile se spala bine si se pun la fiert, mai concentrat...si sa ne limpezim pe cap...opreste caderea parului si regenereaza firele cazute...multa bafta

3.  
    draga mea huda,problema mea e ca nu traiesc in romania si pe aici multe nu stiu cum sa le gasesc....nu e ca la noi...mergi in padurice si culegi ce iti place...peste tot unde mergi nu ai voie sa rupi un fir de iarba,ca iti dau amenda.

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

4.  
    Deosebit
    Aiscia unde locuiesti? eu folosesc ulei de ricin combinat cu ulei amla.imi masez parul si il las o ora cel putin apoi fac dus.mai iau si vitamine care au de toate, dar cred ca numai pentru par e de ajuns complexul B.
    mi-am mai adus aminte, sora mea cred ca-si maseaza parul cu vitamina A. o sa o intreb zi-ti zic sigur inshaAllah.

5.  
    bine draga mea,multumesc...am sa incerc cu ulei de ricin...ce este amla???

6.  
    Deosebit
    amla este o planta. uleiul de amla il folosesc indiencele. du-te intr-un magazin indian sau pakistanez si cauta AMLA OIL de la Dabur.este o cutie verde. este foarte bun pentru par. daca ai par natural e posibil sa ti-l inchida putin, daca ai parul vopsit nu o sa-ti schimbe culoarea.
    uite mai multe informatii despre amla :
    http://www.amlaoil.com/

http://www.dabur.com/EN/Products/Per...air_Care/Amla/

7.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Factorii care duc la caderea parului:
    - hormonii
    - anticonceptionalele
    - alimentatia
    - stresul
    - boala
    - medicamentele
    - razele solare
    - fibroza (este procesul de intarire a fibrelor tesutului din jurul radacinii, care nu se mai alimenteaza, generand caderea parului)

Tratamente curative:
    - MIDOLLOS- PLACENTA SERICAL (Kaloos)- cu vitamine, saruri, minerale, extracte de grau, maduva de bambus; revitalizeaza parul dupa decolorari, permanent, tinand cu succes locul tratamentului pe baza de placenta animala
    - CAROTA SERICAL (Kallos)- cu ulei de in, folosita pentru par gras
    - FRUTTA SERICAL (Kallos)- cu hidroacizi naturali proveniti din fructe si legume; este recomandat parului nevopsit.
    - KLORANE- sub forma de sampon; combate mancarimile, matreata abundenta, continand ingredienti activi cu efect astringent si antiseptic.
    Tratamente naturiste:

- contra caderii parului:
    2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie (o fiola de vit. C care intareste parul); acestea omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de baie si se sta 45 min. dupa care se spala cu sampon;

- contra caderii parului si a matretii:
    500 gr. Praf de cedru (de la Plafar) + 2 galbenusuri de ou ( in functie de lungimea parului) + cateva picaturi de lamaie.
    Se adauga pe radacini 15 min., iar apoi se samponeaza; se repeta o data pe saptamana/ 3 ori pe luna;
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

8.  
    Membru Special Anna's Avatar
    aiscia...da exista tot felul de masti si de sampoane impotriva caderii parului si cred ca in italia se gasesc "pe alese"
    Cele de la Klorane sunt foarte bune cam toate produsele dar unele sunt cam scumpicele in special in Romania.
    Intreaba la farmacie sau la un magazin de cosmetice....
    te pup...
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

9.  
    moderator amal's Avatar
    intr-adevar, uleiul de ricin este f bun pt regenerarea parului...parul va creste mai des si mai stralucitor. poti face o masca de par din galbenus de ou si ulei de ricin si o lasi sa actioneze cateva minute.
    e bine sa acoperi capul cu o casca de dus/ folie/ prosop, pt ca masca sa actioneze la cald.
    la sfarsit, spala bine parul cu sampon, ca sa nu ramana uleios.
    daca folosesti masca aceasta cel putin de 2 ori pe luna, cred ca vei fi multumita de rezultat.
    am mai citit despre extractul de placenta, tinctura/ infuzia de urzica, brusture, frunze de nuc aplicate prin masaj local.

carenta de zinc este frecvent cauza caderii parului. poti gasi suplimente de zinc in farmacii sau poti lua complexe de vitamine si multiminerale. Ar fi bine sa-ti faci totusi o dozare inainte pt ca de obicei mineralele interactioneaza intre ele si isi influenateaza reciproc biodisponibilitatea.

important e sa faci ceva, pt ca ai de unde alege, sant multe tratamente naturale eficiente.

daca ai probleme cu greutatea, atentia si memoria si ai intoleranta la frig, fa-ti dozare de hormoni tiroidieni.

10.  
    Quote Originally Posted by anna
    aiscia...da exista tot felul de masti si de sampoane impotriva caderii parului si cred ca in italia se gasesc "pe alese"
    Cele de la Klorane sunt foarte bune cam toate produsele dar unele sunt cam scumpicele in special in Romania.
    Intreaba la farmacie sau la un magazin de cosmetice....
    te pup...

da iubita,ai dreptate.inainte de a ramane insarcinata imi cadea rau si sotul mi-a cumparat niste fiole" VICHY CRESCITA"care mi-au facut tare bine...in schimb dupa nastere le-am incercat pe toate, si pastile,si masti,uleiuri,shampoane...si nici un rezultat .totul a fost bine pana cand era gata tratamentul...de aceea as vrea un tratament natural.Am sa incerc sa fac ce a zis Amal cu ulei de ricin.Inshaallah sa ma ajute.Va multumesc....Am sa caut si ulei de amla ca aici e plin de magazine made in pakistan si made in india.

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)