Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    Deosebit Mariyah's Avatar
    Americanca April Branum s-a dus la spital saptamana trecuta acuzand dureri de stomac si s-a intors acasa cu un bebelus in brate, desi ea si partenerul ei pierdusera de mult speranta ca ar putea avea un copil. Cand femeia s-a prezentat la camera de garda, medicii au decis sa-i faca o ecografie abdominala pentru a stabili cauza durerilor.

April Branum a fost socata sa afle ca este insarcinata in luna a noua, foarte aproape de punctul de a aduce pe lume pruncul. Micutul s-a nascut prin cezariana vinerea trecuta, cantareste 3,3 kg si este perfect sanatos.

„De obicei iti dai seama ca esti gravida, dar in cazul meu nu aveam cum”, a explicat femeia in varsta de 39 de ani, aratand cu un gest elocvent spre trupul ei masiv. Femeia a explicat ca are o greutate de 190 de kilograme si n-ar fi avut cum sa bage de seama ca i-a mai crescut burta si asa uriasa. Ea a mai spus ca nu a avut niciun fel de greturi si nu a simtit copilul miscand in pantece pana in momentul in care medicii nu i-au spus ca e gravida.

In opinia medicilor de la spitalul UCI din Orange Couty, California, miscarile copilului erau atenuate de stratul de grasime de pe burta mamei. „Cand se misca sau se intindea pe pat, ea avea de mutat o greutate asa de mare, incat n-avea cum sa mai simta miscarile bebelusului”, a spus doctorul Afshan Hameed.

2. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    Member
    looll !! ciudata faza ) dar cred ca vestea a fost pur shi simplu surprinzatoare !!! pleci de acasa shi te intorci cu un copil!! LOOL )

3. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    Deosebit hannen's Avatar
    S-a intimplat si la unii mai usurei asa,o jucatoare de baschet tot americana dar si unei romance,nu foarte grasa.
    Stiu povestea de pe un alt forum de la o colega de serviciu a "inculpatei".
    S-a dus la spital cu dureri de burta si i-au pus copilu in brate caci durerile ei erau contractii.
    Au iesit pe hol si l-au felicitat pe tata care,a fost ferm convins ca au gresit persoana

4. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    Harnic HAYAH's Avatar
    Masha'Allah!
    Vreau si eu la fel! Fara greturi, fara ameteala si mahmureala, fara teama...
    Da' am o nelamurire, cum e cu lipsa menstruatiei??? Femeia aia nu mergea si ea la un control , sa vada de ce intarzie atat... vorba ceea.. 9 luni!!

5. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by HAYAH View Post
    Masha'Allah!
    Vreau si eu la fel! Fara greturi, fara ameteala si mahmureala, fara teama...
    Da' am o nelamurire, cum e cu lipsa menstruatiei??? Femeia aia nu mergea si ea la un control , sa vada de ce intarzie atat... vorba ceea.. 9 luni!!

din cate stiu eu exista si cazuri ceva mai deosebite cand poti avea si un fel de...adica nu lipseste,fapt acre deruteaza.parca sa zic ca am citit chestia asta pe undeva...

6. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    si eu m-am gandit cum nu a semnalat lipsa menstruatiei.
    mie nu-mi convine asa, eu prefer sa fiu gravida si tot tacamul: ameteli, greturi, pofte , burta mai mare ca corpul , dureri la nastere etc

7. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    Harnic
    forte interesan ma conving iarasi ce putere are Allah,si ma mira faptul unde doarme ea cred ca are un pat la comanda si ma mai gindesc daca si sotul ei e asa cred ca ea ar ocupa o jumate de apartament in care eu traiesc... vai ma sperii

8. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    referitor la femeile f grase
    in Clona se afirma ca barbatilor arabi le plac femeile cat patul de mare

asa o fi si in realitate?

9. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariyah View Post
    referitor la femeile f grase
    in Clona se afirma ca barbatilor arabi le plac femeile cat patul de mare

asa o fi si in realitate?

am o prietena care tot la fel,influentata de Clona si cunosand un arab...l-a intrebat daca e adevarat ca lor,arabilor,le plac femeile "care umplu patul"? si el i-a raspuns:cu ce sa-l umple?!?! de unde ai scos-o si pe asta?

10. Re: Incredibil : nu stia ca e insarcinata! 
    pai de asta intreb
    si astept vreun baiat sa ne lumineze
    ca pe toti arabii pe care i-am intrebat au zis ca nu au auzit de aceasta chestie si nici intr-un caz nu accepta asa o femeie

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks