Al salamou alaykoum
De ieri am o curiozitate si am zis sa apelez la voi si la cunstiitele voastre in islam,masha'Allah!
Ceea ce ma intrebam este daca exista vreo relatare sau orice alta sursa autentica ce vorbeste despre infatisarea sotiilor profetului Muhammad (sallaAllahou alayhi w salam) si despre felul in care acestea se ingrijeau.
Results 21 to 25 of 25
|
|
-
03-08-2007, 03:25 PM

-
-
03-12-2007, 04:58 AM
ماشاء الله
ce bucurie mi-ati facut..

eu habar nu aveam ca este tradusa in romana aceasta carte...
e una din cartile mele preferate
dar eu am citit in Engleza..
Allah sa-i rasplateasca pe cei ce au facut traducerea
~~~
stiti cumva daca e tradusa si cealalta carte >>> cu barbatul musulman?
(de acelasi autor)
"Pentru aceia care raspund Domnului lor si implinesc Rugaciunea [As-Salat], iar pentru treburile lor [tin] sfat laolalta si dau Dania [Az-Zakat] din cele cu care ii inzestram." (Surat Ash-Shura_Sura "Sfatului" (42):38)
-
-
03-12-2007, 06:40 PM
salamu aleikom wa rahmatulah w barakatu
masha Allah intr-adevar este o carte f frumoasa am inceput-o inca n-am termianat-o dar e superba Allah sa fie multumit de cei care au scris-o si de cei care au tradus-o insha Allah
Iar Barbatul musliman la fel.....inshaAllah barbatii sa puna manuta si burta pe carte
sa i-a exemple si sa puna in practica
Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
03-12-2007, 06:41 PM
Aisha,uite cartea "Barbatul musulman" aici.Insha'Allah sa fim cu totii cat mai aproape de modelul islamic de personalitate.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |